Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Akūtos slimniekus, iespējams, pieņems agrāk

Rindas uz valsts apmaksātajiem veselības aprūpes pakalpojumiem – vizītēm pie speciālistiem, izmeklējumiem un plānveida operācijām – nesarūk arī Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā.

Govis apjūk, kad sākas vasaras laiks

Laikā, kad mazo saimniecību skaits strauji sarūk un pat laukos litrs laba, nupat slaukta piena jāmeklē kā ar uguni, ugālnieki Vera un Visvaldis Auni aizvien katru dienu dodas uz kūti.

2.lpp.

Viedoklis: „Neziņa biedē”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Kādreiz vajadzēja raizēties, ja neizauga labība, bija neražas gadi citām pārtikas pamatprecēm, bet tagad vienīgais rūpju bērns, par kuru uztraucas un bažījās visā pasaulē, ir banku sektors. It kā nevis kartupeļus, nevis pienu un rīsus cilvēki liktu vēderā, bet pārtiktu no latiem, dolāriem un citām papīra banknotēm. »

3.lpp.

Pašvaldība darbojas iedzīvotāju interesēs

Ventspils pašvaldība trīs gadus tiesā aizstāv iedzīvotāju tiesības būt informētiem vides aizsardzības jautājumos. Dome uzstāj, ka tai ir bijušas tiesības apstrīdēt tiesā Reģionālās vides pārvaldes lēmumu izsniegt piesārņojošās darbības atļauju, nerīkojot sabiedrisko apspriešanu.

Tiesā par Ventspils zelta laupīšanu

Vakar Ventspils tiesa sāka izskatīt krimināllietu, kurā par Ventspils juvelierizstrādājumu veikala aplaupīšanu apsūdz lietuvieti.

4.lpp.

Gatavojas Deju svētkiem

Deju kolektīvu skatē, kurā Ventspils un novada dejotājus vērtēja Latvijas labākie horeogrāfi, spilgtāko sniegumu demonstrēja Ventspils Augstskolas Strautuguns un Liedagajaunieši. Savukārt pārsteidza Ventspils Profesionālās vidusskolas dejotāju Ventiņi uzdrošināšanās.

Dziedāja dažādās valodās

Ventspils baltkrievu biedrība Spadčina jau ceturto reizi rīko pilsētas skolu skolēnu daiļrades festivālu Mazās zvaigznītes. Pēc nesen saceltās politiskās ažiotāžas ap krievu valodu festivāls izskanēja ar izteiktu integrācijas akcentu.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Par zeltu cīnīsies Arbo un Ice Sharks

Ventspils kērlinga čempionātā būs jau čempions! Desmitās sezonas finālā par zelta godalgām cīnīsies abas regulārā čempionāta spēcīgākās komandas – Arbo un Ice Sharks.

Peldētājiem panākumi pašmāju sacīkstēs

«Aizvadījām tiešām lieliskas sacensības. Varu būt ļoti apmierināts ar mūsu peldētāju veikumu, jo izcīnīt tik daudz godalgu – tā nav joka lieta,» par sestajām starptautiskajām peldēšanas sacensībām Kristāla lāse ar milzīgu prieku stāsta peldēšanas treneris Sergejs Iļjins.

7.lpp. Novadā. Atrod interesantu izaugsmes veidu

Pirms desmit gadiem, sākoties veselības problēmām, ugālnieks Aleksandrs Hmeļņickis atrada labas zāles pret depresiju. Viņš sāka dokumentēt pagastā notiekošo.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: