Apstiprināti grozījumi domes saistošajos noteikumos „Par maznodrošinātas ģimenes (personas) statusa noteikšanu un pašvaldības sociālo pabalstu saņemšanas kārtību Ventspils pilsētā”.

Grozījumi veikti, ievērojot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas ieteikumus, un tie paredz atsevišķus precizējumus, ar mērķi padarīt saistošos noteikumus iedzīvotājiem saprotamākus un vieglāk lasāmus.

Šā gada 13. janvārī dome pieņēma jaunus saistošos noteikumus „Par maznodrošinātas ģimenes (personas) statusa noteikšanu un pašvaldības sociālo pabalstu saņemšanas kārtību Ventspils pilsētā”. Šajā dokumentā noteikti pašvaldībā pieejamo sociālo pabalstu veidi un apmēri, saņemšanas kārtība, kā arī personu grupas, kuras ir tiesīgas saņemt šos pabalstus. Saistošie noteikumi nosaka arī kārtību, kādā novērtējami ienākumi un materiālais stāvoklis ģimenei vai atsevišķi dzīvojošai personai maznodrošinātas ģimenes statusa piešķiršanai, kā arī ienākumu novērtēšanas kārtību atsevišķu pabalstu saņemšanai.

Interesenti ar saistošajiem noteikumiem varēs iepazīties laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” un Ventspils portālā www.ventspils.lv. Noteikumi būs pieejami arī Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39 un Iedzīvotāju informācijas centrā Tārgales iela 4, Ventspilī (Pārventas bibliotēkas 1.stāvā).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: