Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Izglābj atkritumos izmestus kucēnus

Aizvakar divi mazi kucēni – brālītis un māsiņa – tika nosviesti sniegā līdzās atkritumu konteineriem Pils ielā 44. Kā tukšās pudeles, ko suņu mammas saimnieks lielā daudzumā iztukšo kopā ar citiem dzērājiem.

Students nopelna 1000 ventu

Ventspils Augstskolas students Elvijs Ikše vakar svinīgi saņēma 1000 ventu, jo vistuvāk noprognozēja Eirovīzijas fināla rezultātus.

2.lpp.Viedoklis: „Grib saliedēt”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ministru prezidents Valdis Dombrovskis ar rezolūciju uzdevis visām ministrijām, kā arī KNAB, Valsts kancelejai un Sabiedrības integrācijas fondam divu nedēļu laikā sagatavot konkrētus priekšlikumus ar mērķi veicināt sabiedrības saliedētību.»

3.lpp.

Latiņas noturēšanai jāstrādā smagi

Sievišķīgi deju soļi apvienojumā ar bīstamiem trikiem un akrobātikas elementiem ir mūsu karsējmeiteņu – Latvijas čempioņu – panākumu atslēga.

Pansionāta iemītnieki kāps uz trenažieriem

Šogad pašvaldība turpinās uzlabot pansionāta un bērnunama Selga iemītnieku dzīves apstākļus un kvalitāti. Pēc dažām dienām sāksies virtuves un ēdnīcas rekonstrukcija, bet pavasarī turpinās labiekārtot pansionāta teritoriju.

4.lpp. Politika. Kaislības turpinās

Referendums jau aiz muguras, bet kaislības gan politiķu starpā, gan sabiedrībā vēl aizvien nav rimušās. Kamēr vieni turpina izmantot referenduma iznākumu sabiedrības uzkurināšanai, citi piedāvā risinājumus, lai turpmāk referendumi, kas apdraud Latvijas neatkarību un šķeļ sabiedrību, neatkārtotos.

Piedāvājumos valda haoss

Latvijas politiķi sarosījušies dažādiem risinājumiem, tomēr valdībai nav plāna, kā turpmāk rīkoties, lai iemeslu provokācijām tiem, kuri tās vēlas, nepienestu uz paplātes.

5.lpp. Izglītība. Izglītojas ikviens skolotājs

Ar augstskolā iegūtajām zināšanām un praksē uzkrāto bagāžu vien ir par maz. Skolotāja darbs prasa regulāru zināšanu pilnveidošanu jeb tālākizglītību, kas ir obligāta ikvienam pedagogam.

Māca un mācās ar prieku un joku

Bērnudārzu mūzikas skolotājas Ventas Balss pēc nupat notikušā semināra sastop priecīgas un iedvesmotas. Viņu mirdzošās acis jau pirms sarunas stāsta, cik noderīgs viņām bijis talsenieces Baibas Brices vadītais seminārs.

6.lpp. Sports. Smirnovam uzvara Marokā

Andris Smirnovs, viens no mūsu labākajiem riteņbraucējiem, kas pārstāv komandu Rietumu-Delfin, izcīnījis uzvaru sacensībās Grand Prix Oued EddahabMarokā.

7.lpp. Intervija. Būt pasniedzējam ir dvēseles stāvoklis

Enerģiska, jautra, atvērta un ar plašām zināšanām – tādu studenti pazīst matemātikas pasniedzēju JEĻENU MIHAILOVU. Apkopojot pagājušā gada rezultātus, Ventspils Augstskolas studenti izvirzījuši viņu par uzvarētāju nominācijā Gada pasniedzējs–2011.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: