Piltenes vidusskolas 5. - 12. klases skolniekiem bija iespēja visas mācību dienas garumā sacensties starp klasēm netradicionālās prasmēs un zināšanās, kā arī pārbaudīt savus spēkus „Ierindas skatē”.

Skolnieki apguva pirmo palīdzību, darbības ar karti un kompasu, ieroču izjaukšanu un salikšanu, tūrismu, sakaru procedūras, individuālo kauju pamatiemaņas un atrādīja žūrijas komisijai iepriekš sagatavotos ierindas elementus.

Dienas noslēgumā tika izvirzītas divas nominācijas - „Komandas dienas labākā komanda”, kuras titulu ieguva 12. klases skolēni, bet par „Komandas dienas ierindas skates uzvarētājiem” kļuva 11. klases skolēni. Īpašu atzinību izpelnījās 5. klases skolēni, kurus ievēroja un uzslavēja par sadarbību un aktivitāti. Skolnieki atzina ,ka diena ir pavadīta ar daudz pozitīvām emocijām un ir uzzināts daudz noderīgu lietu.

Paldies jāsaka Montai Plūmei par „Komandas dienas” ideju, kā arī Piltenes vidusskolas direktorei Baibai Šulcai par „Ierindas skates” ideju, kuru palīdzēja realizēt Zemessardzes 46. KB profesionālā dienesta karavīri un zemessargi, 419. jaunsargu vienības vecākās grupas jaunsargi un jaunsargu instruktors M. Irbe.

Apskati foto šeit!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: