Šodien savu balvu - 1000 ventu - Tūrisma informācijas centrā saņēma „Eirodziesmas 2012” prognožu spēles, kurā bija iespējams piedalīties, apmeklējot Ventspils virtuālo vēstniecību www.visitventspils.com, uzvarētājs Elvijs Ikše.

Viņa prognoze bija vistuvākā „Eirodziesmas 2012” superfināla rezultātiem - pareizi prognozētā 2. vieta, apgrieztā secībā prognozētas 1. un 3. vieta.

Balvu Elvijam pasniedza Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks, kurš novēlēja uzvarētājam daudz patīkamu brīžu Ventspils tūrisma un atpūtas objektos, kuros par ventiem var saņemt līdz pat 100% lielas atlaides. Kā izrādās veiksmīgais Ventspils Augstskolas 2. kursa students jau iepriekš iepazinies ar Ventspils virtuālo vēstniecību un izpētījis gan ventu pelnīšanas, gan tērēšanas iespējas. Pirmo viņš plāno apmeklēt ūdens piedzīvojuma parka SPA kompleksu.

Kā jau iepriekš ziņots, par „Eirodziesmas 2012” prognožu konkursa dalībnieku varēja kļūt katrs portāla www.visitventspils.com lietotājs, kurš reģistrējās portālā ar kādu no saviem sociālo tīklu kontu pasēm portālos www.draugiem.lv, www.facebook.com, www.twitter.com.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: