Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku pārstāvēs Anmary ar dziesmu "Beautiful Song".

Apskati foto!

Uzvarētājs tika izraudzīts superfinālā, kurā ar skatītāju balsojumu un žūrijas vērtējumu iekļuva arī "Mad Show Boys" ar dziesmu "Music Thief" un Samanta Tīna un Dāvids Kalandija ar dziesmu "I Want You Back". "Mad Show Boys" superfinālā ieguva trešo vietu, bet Samanta Tīna un Dāvids Kalandija - otro vietu.

Latvijas pārstāvis Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā tika noskaidrots, ņemot vērā gan televīzijas skatītāju balsojumu, gan žūrijas vērtējumu.

Šovakar Ventspilī Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases finālā piedalījās arī Rūta Dūduma ar dziesmu "My World", "PeR" ar dziesmu "Disco Superfly", "Triānas parks" ar dziesmu "Stars Are My Family", Paula Dukure ar dziesmu "Celebration", Andris Ābelīte ar dziesmu "We Can Change The World", Elizabete Zagorska ar dziesmu "You Are a Star" un Roberts Pētersons ar dziesmu "She's a Queen".

Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad norisināsies Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku no 22.maija līdz 26.maijam. Latvijas pārstāvji Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā uzstāsies 22.maijā, pirmajā pusfinālā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: