22. februārī, Ventspilī norisināsies Kurzemes reģiona mūzikas skolu pianistu konkurss "No prelūdijas līdz..." un tajā piedalīsies 34 audzēkņi no Ventspils, Ugāles, Piltenes, Talsiem, Valdemārpils, Sabiles, Dundagas, kā arī no Tukuma, Kandavas, Saldus, Kuldīgas un Liepājas.

Konkurss noritēs trīs grupās: „A” grupā startēs  mūzikas skolu 3. – 4. klašu audzēkņi, „B” grupā sacentīsies 5. - 6. klašu audzēkņi, bet „C” grupu pārstāvēs audzēkņi no  7. līdz  9. klasei.

Ventspils Mūzikas skolu konkursā pārstāvēs Olga Trubenko, Marina Redko, Kristaps Pinkovskis, Veronika Mikuļiča, Ādams Lapiņš, Rēzija Monta Ēķe un Monta Hermansone. Savukārt no Ugāles Mūzikas skolas konkursā piedalīsies Ieva Emka, Veronika Čače un Inese Mitenberga, bet Piltenes Mūzikas skolu pārstāvēs Inka Oriana Aukam.

Dalībnieku sniegumu vērtēs konkursa žūrija, kuras sastāvā būs Emīla Dārziņa Mūzikas vidusskolas pedagoģe Sandra Jalaņecka, Ventspils Mūzikas vidusskolas direktora vietniece mācību darbā Maija Solovjova, Ventspils Mūzikas vidusskolas  Taustiņinstrumentu nodaļas vadītāja Ludmila Kamiševa un Ventspils Mūzikas skolas Taustiņinstrumentu nodaļas vadītāja Daira Štrausa.

Konkursu organizē Ventspils Mūzikas vidusskola un tā mērķis ir attīstīt klavierspēles audzēkņu spējas un solo muzicēšanas iemaņas, kā arī rosināt klavierspēles pedagogus jauna repertuāra meklējumos.

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: