Ventspils Digitālais centrs aicina Ventspils un Kurzemes uzņēmumus piedalīties karjeras un biznesa izstādē, kas šī gada 23. februārī norisināsies rīkotajā Klaipēdā (Lietuvā) LCC Starptautiskajā Universitātē.

Izstāde paredzēta, lai veicinātu Latvijas un Lietuvas starpreģionu sadarbību un veicinātu akadēmiskās un profesionālās vides mijiedarbību. Uzņēmumiem tiks dota iespēja dalīties savā uzņēmējdarbības pieredzē un prezentēt savu uzņēmumu. Katram uzņēmumam izstādē bez maksas tiks nodrošināts prezentēšanas stends.

Aicināti piedalīties gan pieredzējuši uzņēmumi, gan tie, kas tikai nesen uzsākuši savu darbību. Dalībai ir jāreģistrējas līdz 10. februārim, nosūtot savu uzņēmuma nosaukumu un kontaktinformāciju angļu valodā uz e-pastu mpavlovic@lcc.lt.

Dalība izstādē ir bez maksas.

Sīkāka informācija pieejama izstādes mājas lapā.


Izstādes norisi līdzfinansē „Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programma 2007.-2013.gadam” projekta "Virtuālā biznesa atbalsta infrastruktūras izveide Baltijas valstīs" ietvaros. Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde "Ventspils Digitālais centrs", "LCC Starptautiskā Universitāte" un "Klaipēdas ekonomikas attīstības aģentūra" sadarbojas projektā, lai atbalstītu mazos un vidējos uzņēmumus Baltijas valstu reģionā ar uzņēmumu attīstībai nepieciešamajiem informācijas un komunikāciju tehnoloģiju pakalpojumiem un konsultācijām, kā arī sekmētu inovatīvu mārketinga ideju attīstību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: