Aizvadīti divi mači Olimpiskā centra Ventspils kausa izcīņā hokejā un tajos kopā gūti 23 vārti.

1. līgas turnīrā nūjas krustoja Tornado un Dundagas spēlētāji. Viesuļiem regulāri izdevās izvirzīties vadībā, taču noturēt pārsvaru nekā nesanāca. Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 1:1, bet otrajā Tornado tika pie divu vārtu pārsvara, taču sāncenši spēja panākt izlīdzinājumu. Otrajā pārtraukumā ar vienu vārtu pārsvaru tomēr devās ventspilnieki, bet trešā perioda sākumā panāca arī 6:3, taču arī šādu pārsvaru nenosargāja.

Dundagas spēlētāji minūtes laikā pamanījās gūt divus vārtus, bet trīsarpus minūtes līdz pamatlaika beigām arī panāca izlīdzinājumu – 6:6. Mača likteni bija jāizšķir metienu sērijai, un arī tajā labāki izrādījās dundadznieki – uzvaras vārti Jura Perekresta kontā. Viņam šajā mačā arī divas rezultatīvas piespēles, pa diviem vārtiem iemeta Uģis Ozoliņš un Juris Lasmanis (arī viena piespēle), bet vārti un divas piespēles Edgaram Gricinskim. Tornado rindās vārti un četras(!) rezultatīvas piespēles Edgaram Valteram, divi vārti Kristam Smilšarājam, bet vārti un divas piespēles – Tomašam Saušam.

Savukārt 2. līgā rezultatīvi cīnījās Rodeo un Tornado 2komandas, taču intriga šajā mačā bija krietni vien mazāka. Pirmo periodu ar 2:1 gan uzvarēja viesuļi, bet pēc pārtraukuma līgas apgriezienus sāka uzņemt arī līgas līderi. Līdz otrajam pārtraukumam viņi jau bija atguvuši vadību, bet trešā perioda sākumā tablo vēstīja 5:2 Rodeo labā. Otrie viesuļi vēl vienus vārtus atguva, taču sāncenšu panākumu apdraudēt vairs nespēja – 7:3.

Rodeo rindās rezultatīvi nospēlēja brāļu Vaitkusi – gan Renāram, gan Edijam divi vārti un piespēle. Tornado 2 ar diviem vārtiem atzīmējās Kristaps Pāvelsons, bet divas piespēles Jānis Šteinbergam.

Šonedēļ paredzēti vēl četri mači OC Ventspils kausa izcīņas mači. Vairāk informācijas ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: