Satiksmes negadījumā Jūras un Katoļu ielas krustojumā, kurā bija iesaistīts arī pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Guntis Blumbergs, par laimi, cietušas tikai automašīnas.

Piektdienas rītā ap plkst. 8 Guntis Blumbergs ar pašvaldībai piederošo automašīnu Audi A6 brauca pa Jūras ielu uz darbu. Pēkšņi krustojumā no Katoļu ielas, nesamazinot ātrumu, tai priekšā izbrauca kādas sievietes vadītāVolkswagen Polo markas automašīna.

Izvairīties no sadursmes nebija iespējams, konstatē Blumbergs, jo saskatīt pa Katoļu ielu tuvojošos automašīnu krustojumā traucē katoļu baznīcas žogs. «Kādreiz es domāju, kā rīkotos avārijas situācijā, taču tad, kad tas notiek dzīvē, laika rīcībai ir ārkārtīgi maz.»

Ceļu policijas vecākais inspektors Gatis Putniņš skaidro, ka avāriju izraisījusi VW Polo vadītāja, neievērojot ceļa zīmiDodiet ceļu!. Sadursmē cietušas abas automašīnas, taču to vadītājiem laimējies no avārijas izkļūt bez nopietnām traumām. Interesants ir fakts, ka VW Polo kādreiz piederējis Blumberga sievai, bet pirms diviem trim gadiem automašīna pārdota. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: