Trešdien, 18. janvārī 17.30, Ventspils Galvenajā bibliotēkā tikšanās ar akmeņu pazinēju, litoterapeiti, ventspilnieci Sanitu Sīkli.

Litoterapija ir ļoti sena zinātne, kura pētī akmens un cilvēka savstarpējo mijiedarbību. Akmens, minerāls spēj cilvēku dziedināt, palīdzēt dažādās dzīves situācijās, īpaši - ja cilvēks ar savu ticību vēl pastiprina akmens enerģētiskā lauka iedarbību uz savu biolauku.


Lai cilvēki vairāk uzzinātu un izprastu dažādu akmeņu ietekmi un dziednieciskās spējas, litoterapeite Sanita Sīkle latviešu lasītājiem raksta grāmatu par to, ka dzīvs, pareizi izvēlēts akmens spēj gan aizsargāt, gan ārstēt, bet nepareizi izvēlēts- rada pretēju efektu.


Ja piecas minūtes paturot rokā akmeni, jūtams siltums, tad tas ir dzīvs, savukārt nedzīvs akmens ir blāvs un nespīd, tam nav košuma. Lai akmens spētu dziedināt un aizsargāt, liela nozīme ir tam, vai tas pareizi iestrādāts rotā, vai tas tiek pareizi attīrīts.

Par akmeņu dažādību, to iedarbību un spēku, varēsiet uzzināt, ja 18. janvārī plkst. 17.30 atnāksiet uz tikšanos ar Sanitu Sīkli Galvenajā bibliotēkā.


Ieeja uz pasākumu bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: