Apledojuma un sniega dēļ ir apgrūtināta braukšana atsevišķos ceļa posmos Latvijā, arī Ventspils pusē. Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem pārsvarā ir apmierinoši.

Ventspils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Tukums – Pope. Autoceļš sniegots, brauktuvi tīra un kaisa. Liepājas virzienā apgrūtināta braukšana ir posmā Annenieki - Saldus, tur veidojas apledojums,kaisa.

Daugavpils virzienā apledojums apgrūtina braukšanu no Pļaviņām līdz Nīcgalei. Brauktuvi kaisa. Valmieras virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmos Murjāņi - Ragana un Stalbe - Valka. Autoceļš sniegots un apledo, brauktuves tīra un kaisa.

Siguldas virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmos Vangaži - Līgatne un Raunas pagrieziens - Vireši. Autoceļš sniegots, apledo, brauktuves tīra un kaisa. Ainažu virzienā sniegota brauktuve posmā Bīriņu pagrieziens - Ainaži. Brauktuvi kaisa.

Pa reģionālajiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Rīgas, Dobeles, Jēkabpils, Limbažu, Talsu, Ventspils, Valmieras un Tukuma apkārtnēs. Autoceļi apledo, dažviet sniegoti, brauktuves tīra un kaisa.

LVC atgādina, ka pie zemas gaisa temperatūras uz autoceļiem var veidoties apledojums, it sevišķi uz tiltiem, estakādēm un ūdens tilpņu tuvumā, un ka ziemas apstākļos īsā laika periodā var mainīties braukšanas apstākļi.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: