Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ādženē draiskojas pele un bailīgi zaķi

Kultūras centrā uz Ziemassvētku sarīkojumiem jeb, kā tautā saka – eglītēm šogad pulcēsies ap 800 bērnu un viņu vecāku. Svētki, kā jau ierasts, sāksies ar atraktīvu un pamācošu uzvedumu, bet turpināsies ar jautrām rotaļām kopā ar Ziemassvētku vecīti.

Trīs pasniedzējiem Gada skolotāja tituls

Šogad godpilno titulu Gada skolotājs ar savu darbu ir izpelnījušies trīs pedagogi – Pārsla Kopmane, Alla Kitajeva un Mārīte Kluša.

2.lpp.Viedoklis: “Kā izskatās brīnums?”, laiklraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

Mazi bērni nešaubās par to, ka ir īsti Ziemassvētku rūķi, kas staigā ar dāvanu maisu un visus apdāvina. Viņi tic brīnumam. Arī pieaugušie brīnumam ļaujas, ja tuvinieki vai draugi pasniedz dāvanu, par ko jubilārs sapņojis, bet pats sev nav atļāvies nopirkt.

3.lpp.

Pastnieku maiņa kaitina klientus

Šomēnes neapmierināti ar pastnieka darbu ir daudzi piltenieki. Iepriekš pastnieku krīze bija Popē. Ne viss ir gludi arī citos pagastos.

Ostas bojas kļūst modernākas

Tuvojoties gada izskaņai, noslēdzas projekts Transporta un ostu komunikāciju sistēmu attīstība (Trans-Port), kurā piedalās arī Ventspils brīvosta. Pateicoties projektam, daļa navigācijas boju Ventspils ostā un piegulošajos ūdeņos tiek aprīkotas ar automātiskās identifikācijas sistēmu (AIS).

4.lpp.

Ķekatā–ļekatā, lai gaisma aug augumā!

Kultūras centra darbinieki īsāko gada dienu, 21. decembri, pavada, ejot budēļos jeb ķekatās. Tas vajadzīgs tāpēc, lai palīdzētu saulītei pārvelties pāri tumsas kalnam un lai gaisma augtu augumā.

Lemberga hūtē iemēģina tehniku

Vakar rīta pusē slēpošanas kalnā Lemberga hūte pirmo reizi šajā sezonā tika iemēģināta sniega sagatavošanas tehnika.

5.lpp. Svētku gardumi - Aldas Anškenas TIRAMISU, Lienītes Sproģes BIEZPIENA–PIPARU TORTE, Daces Āboliņas KRAUKŠĶĪGĀ TORTE un ne tikai!

6.lpp. Sports

Šķēle labi cīnījās būrī

Kuldīgā risinājās cīņu šovs Cage Fight Kuldīga, un vienā no cīņām piedalījās arī Ventspils kikboksa leģiona sportists Matīss Šķēle, kas svara kategorijā līdz 75

kilogramiem tikās ar Miku Kodolu.

Nedienas ar lietuviešiem turpinās...

Piekto zaudējumu Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas turnīrā piedzīvojis BK Ventspils, kas izbraukumā ar 56:65 piekāpās Roberta Štelmahera trenētajai Lietuvas vienībai Pieno zvaigzdes.

7.lpp.

Dzīvosim pēc jauniem noteikumiem

Ventspils pašvaldība gatavojas pieņemt sešus jaunus Saistošos noteikumus, kas regulē dažādas pilsētas dzīves jomas. Sastādot Saistošos noteikumus, tika ņemti vērā iedzīvotāju viedokļi un priekšlikumi, kas izskanēja sabiedrisko apspriešanu laikā. Pēc tam, kad pilsētas dome būs apstiprinājusi šos noteikumus un tie stāsies spēkā, daudzus sadzīves jautājumus varēs atrisināt vieglāk.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: