Jau piekto zaudējumu BBL čempionātā piedzīvojuši BK Ventspils basketbolisti, kas viesos ar 65:56 piekāpās leišu Pieno zvaigzdes komandai, ko trenē Roberts Štelmahers. Ventspilniekiem tā bija trešā neveiksme pēc kārtas.

Komanda izgāza pirmo puslaiku, kurā guva tikai 23 punktus, savā grozā ielaižot 34. Ventspilnieki pagalam slikti uzbruka no spēlēs (vien 7 precīzi metieni), bet daudz kļūdījās (11), diemžēl pēc pārtraukuma situāciju izdevās uzlabot tikai epizodiski. Galu galā zaudējums 56:65 un milzīga gūzma lietu pārdomām.

Laukuma saimnieki desmit reizes pārķēra piespēles un atdeva 14 piespēles, kamēr BK Ventspils atpalika abos rādītājos. Lai gan mačā kopumā izdevās mērķī raidīt vairāk divpunktu metienu, nekā sāncenšiem, toties leiši uz mūsu pieciem tālmetieniem atbildēja ar saviem 11. No komandas 17 kļūdām desmit Džamara Janga un Stīvene Greja kontā (abiem pa 5), turklāt krietni pieticīgs sniegums uzbrukumā. Precīzāk sakot – Jangs meta ierasti daudz, bet precizitāte... Visbeidzot, iemesti tikai 13 no 22 soda metieniem (Bērziņš aizšāva garām 4 pēc kārtas).

Lai turpinātu cīņu izslēgšanas mačos, komandai jāiekļūst pirmajā pieciniekā. Šobrīd ventspilnieki balansē uz šīs robežas. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: