Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp. Atver sirdis labiem darbiem

Labdarības koncertā No debesīm es atnesu... Ventspils bērniem ar īpašām vajadzībām saziedoti 1168 lati. Koncertu svētdien Ventspils baptistu baznīcā organizēja partija Latvijai un Ventspilij.

2.lpp. Viedoklis: "Vecmāmiņai palīdzēji?", laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Kristīne Klauze

«Viena no Ziemassvētku tuvošanās pazīmēm ir neskaitāmās labdarības akcijas un tirdziņi, labestības koncerti un tamlīdzīgi pasākumi, kuros tiek vākti līdzekļi bērniem un sirmgalvjiem, trūcīgajiem un slimajiem, kā arī dažādās nelaimēs nokļuvušajiem.»

 

3.lpp.

Apsaimniekotājam uzrodas konkurents

Daži Talsu ielas 26 iedzīvotāji mudina mainīt mājas apsaimniekotāju – atteikties no firmas Ventspils nekustamie īpašumi pakalpojumiem un uzticēt šos pienākumus privātpersonai.

Maksājumiem aktīvāk izmanto pastu

Pārdzīvojuši Latvijas Krājbankas krīzi un sacelto paniku ap citām bankām, Ventspils novada iedzīvotāji sākuši biežāk atvērt norēķinu kontus Latvijas Pastā.

4.lpp. Novada lapa

Rotaļlietām iezīmē seju 

Amatniecība un mēbeļu galdniecība ir Niedoliņu ģimenes iztikas un arī prieka avots. Jūrkalnes pagasta Straumēnos top gan virtuves piederumi un rotaļlietas, gan lielāka formāta koka lietas.    

Suiti svešus pieņem. Ar laiku

Grāmatas Suitu dzīvesstāsti un ēdieni atvēršana Galvenajā bibliotēkā bija īsti svētki ar daudzumdaudziem viesiem greznos tautastērpos, gardiem sklandraušiem un pašceptu maizi.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

Hondai Latvijas sudrabs

Latvijas čempionātā futzālā, kas risinājās sporta hallē Pārventa, lieliski cīnījās mūsu pilsētas vienība Honda, kas tikai sīvā cīņā piekāpās spēcīgajai Rīgas komandai ISMA, nodrošinot sev sudraba medaļu.

7.lpp. Intervija: Skriešana – darbs un hobijs

Var droši teikt, ka Valērijs Žolnerovičs ir šābrīža labākais Latvijas garo distanču skrējējs. Vēl pavisam nesen ugālnieka pamatdisciplīna bija 3000 metru kavēkļu skrējiens, bet tagad viņš paspējis labot gan Latvijas rekordu pusmaratonā, gan maratona distancē kvalificēties 2012. gada Londonas olimpiskajām spēlēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: