Kuldīgā risinājās cīņu šovs Cage Fight Kuldīga, un vienā no cīņām piedalījās arī Ventspils kikboksa leģionasportists Matīss Šķēle, kas svara kategorijā līdz 75 kilogramiem tikās ar Miku Kodolu.

Šova galvenā cīņa bija paredzēta starp Andreju Zozuļu un Mihailu Levicki, kuri cīnījās par Latvijas čempiona jostu MMA (cīņas bez noteikumiem) versijā svara kategorijā līdz 90 kilogramiem. Tajā pārāks bija Zozuļa, kurš līdz ar to ieguva arī čempiona jostu. Cage Fight Kuldīga notika arī astoņas citas cīņas, un vienā no tām kikboksa versijā vīriešu konkurencē tikās ventspilnieks Matīss Šķēle un kuldīdznieks Mikus Kodols.

Jāpiebilst, ka visas cīņas risinājās būrī. Par patīkamu pārsteigumu bija parūpējušies daudzie ventspilnieki un Šķēles treniņu biedri, kas bija ieradušies īpaši kuplā skaitā un aktīvi atbalstīja mūsu kikbokseri. Cīņa ilga visus trīs raundus, bet pēc tās tiesneši nolēma, ka abi sportisti ir vienlīdz spēcīgi, un piešķīra neizšķirtu.

Pats sportists nav īsti apmierināts ar savu sniegumu, jo, protams, vēlējies uzvarēt. «Pasākums kopumā bija noorganizēts ļoti labi, tajā valdīja patīkama atmosfēra. Cīnīties būrī – tas ir citādāk nekā ringā, jo tajā nav stūru, bet tas man nebūt netraucēja. Manas cīņu iznākumu vērtēja tiesneši, un, ja reiz viņi nolēma, ka bija neizšķirts, tad tā arī bija. Šoreiz grūtāk bija tieši uzsākt cīņu, jo bija neliela psiholoģiskā barjera, ko noteikti ietekmēja arī treniņu trūkums pēdējā laikā. Ar savu sniegumu, protams, neesmu īsti apmierināts, jo vēlējos uzvarēt. Turpmāk jātrenējas cītīgāk, jo varbūt jau janvārī būs revanša cīņa ar Kodolu.»

Šķēles treneris un Cage Fight Kuldīga cīņu komentators Sergejs Deņisovs atzina: vizuāli izskatījies, ka mūsu kikbokseris bija nedaudz pārāks. «Iespējams, nedaudz nostrādāja arī mājinieka faktors, tāpēc šajā cīņā tika fiksēts neizšķirts. Cīņa kopumā izskatījās diezgan smaga, turklāt vienā no epizodēm Šķēle traumēja pretinieka kāju. Cik zinu, tad abi kikbokseri ir ieinteresēti revanšā, kas, iespējams, notiks jau janvāra beigās Rīgā. Tā kā Matīss tagad mācās Rīgā un vēl arī vairāki citi talantīgi un spēcīgi sportisti devušies uz galvaspilsētu, tad janvārī plānoju tur atvērt savu klubu, kurā viņi varēs trenēties.

Tāpat turpināšu strādāt arī Ventspilī, šeit viss paliks pa vecam,» nākotnes iestrādes atklāj Deņisovs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: