Laikraksta «Ventas Balss» sestdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Nesam mājās eglīti!

Līdz šim par Ziemassvētku tuvošanos liecināja vien rotājumi pilsētas ielās un šo svētku atribūtika veikalu plauktos. Nu par saulgriežu tuvošanos vēsta arī eglītes, kas nopērkamas tirgū un veikalā «Mājai un dārzam».

2.lpp. Viedoklis: «Satiksimies džungļos», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«...sākšu ar īso vēstījumu: šī ir mana pēdējā redakcijas sleja Ventas Balsī, vismaz pārredzamā pāris gadu perspektīvā noteikti. Mani nepadzen un es nebēgu, bet, kā saka mans mīļais Kurts Vonnegūts, tāda ir dotā mirkļa struktūra.»

3.lpp.

Kaķiem liedz iekļūt pagrabā

Aleksandra 17. mājas pagrabu ventilācijas lūkas aiztaisītas ar dekoratīvu režģi, dažas pat aizmūrētas ar ķieģeļiem, lai liegtu bezsaimnieka kaķiem ieeju pagrabā.

Optimizējas arī Valsts meža dienests

Valsts meža dienesta reorganizācijas ietvaros no trim mūsu novada mežniecībām birojs paliks tikai Ventspilī. Klienti būšot ieguvēji no šīm pārmaiņām.

4.lpp. Kriminālziņas

Spēkrati deg zilās ugunīs

Šogad Ventspilī aizdomīgos apstākļos deguši vismaz četri spēkrati. Vienā no lietām vainīgais jau ir nodots kriminālvajāšanai. Bet pārējās, tai skaitā jauno futbolistu autobusa nosvilināšanas lietā, izmeklēšana vēl turpinās.

Tiesā iesūdz savu švāģeri

Automašīnas sabojāšana bija pēdējais piliens, lai kāds tārgalnieks tiesā iesūdzētu savu švāģeri, ar kuru viņš konfliktējis jau gadiem ilgi.

5.lpp. Studentu pilsēta

Studenti tikuši pie augstskolas džemperiem

Decembra vēsās dienas Ventspils Augstskolas studenti varēja sagaidīt labi nodrošinājušies – visi interesenti tikuši pie sengaidītā apģērba ar mācību iestādes simboliku.

VeA dzīvais stūrītis

Pūce, žurka, krupis, kaķis – kādu tik dzīvnieku nebija Cūkkārpas Raganības un burvestību arodskolā! Arī Ventspils Augstskolā, lai arī tā nav burvestību skolā, mazo draugu netrūkst.

6.lpp. Sports

Olimpiskās vienības atbalsts mūsējiem

Latvijas Olimpiskā vienība (LOV) izvērtējusi šā gada sportistu sasniegumus vasaras sporta veidos un tādējādi noteikusi nākamgad atbalstāmos atlētus, kuru vidū ir arī desmit ventspilnieku.

7.lpp. Sporto un atpūties

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: