Ventspils Augstskolas labdarības projekta „Radi Brīnumu!” komanda aicina piedalīties radošajā darbnīcā, kas 12. decembrī trīs stundu garumā norisināsies augstskolas telpās.

No plkst.  13 Ventspils Augstskolā – studentu atpūtas telpā 6. stāvā (blakus kafejnīcai „Panorāma”) un 4. stāva kopmītņu virtuvēs notiks aktīva rosība, jo tur ciemosies bērni no atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām „Cimdiņš”. Kamēr lielākie brīnumdari gatavos gardas un kraukšķīgas piparkūkas, mazie varēs savas radošās fantāzijas uzlikt uz papīra zīmējot, krāsojot un līmējot jeb vienkārši pavadot laiku jautrā un radošā gaisotnē.

Ar gardo piparkūku mīklu mūs nodrošina ikgadējais atbalstītājs IK „Mūsmājas”. Gatavos darbiņus – gan ēdamos, gan dekorējamos – dāvināsim mūsu labdariem, kā arī varēsim paši likt uz kārā zoba.

Ja arī Tev patīk radoši rosīties, esi gaidīts piebiedroties mums pirmdien, 12. decembrī Ventspils Augstskolas studentu atpūtas telpā no plkst. 13:00 līdz 15:

00. Jaukas nodarbes atradīsim visiem!

Citas „Radi brīnumu!” komandas akcijas:

  • 13.decembrī Ventspils Augstskolas telpās plkst.11:45 aizsāksies brīnumu stunda, kuras laikā ikvienam būs iespēja satikt kādu īpašu ciemiņu un iemūžināt mirkli bildē.

  • 14.decembrī, plkst.19.00 Livonijas ordeņa pilī esi aicināts piedalīties labdarības koncertā, kurā piedalīsies ventspilnieku iemīļoti mākslinieki. Ieeja par ziedojumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: