LR Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) izsludinājusi atkārtotu publisko iepirkumu par ūdensvada un kanalizācijas tīkla rekonstrukciju un paplašināšanu Ventspilī 2012. un 2013.gadā projektā „Ūdenssaimniecības attīstība Ventspilī, III kārta”.

Būvuzņēmēji savus piedāvājumus konkursam var iesniegt līdz 2012.gada 23.janvārim. Ar iepirkuma nolikumu iespējams iepazīties VARAM mājas lapas sadaļā Publiskais iepirkums.

Turpinot Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Ventspilī, III kārta” realizāciju, plānoti būvdarbi 17 objektos Ventspils privātmāju rajonos Zaķciemā un Žāžciemā, kā arī citās ielās abos pilsētas krastos. Šajos objektos laika posmā no 2012. gada aprīļa līdz 2013.gada augustam tiks veikti ūdensvada un kanalizācijas tīkla rekonstrukcijas un paplašināšanas darbi. Divu gadu laikā par kopējo summu 2,04 milj. LVL bez PVN (no kā Kohēzijas fonda līdzfinansējums ir ap ~ 82%) plānots no jauna izbūvēt ūdensvadu 3,28 km garumā un 2,68 km kanalizācijas tīkla.

Savukārt esošo, bet savu laiku jau nokalpojušo ūdensvadu plānots rekonstruēts 2,10 km garumā, gandrīz tikpat rekonstruējot arī esošā sadzīves kanalizācijas tīkla. Tādējādi vēl vairāk ventspilnieku tiks nodrošināti ar iespēju saņemt tīru un kvalitatīvu dzeramo ūdeni un sadzīves notekūdeņus novadīt pilsētas maģistrālajā kanalizācijas tīklā. Veco tīklu rekonstrukcija ļaus samazināt ūdens zudumus un novērst gruntsūdeņu ieplūdi kanalizācijas sistēmā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: