Ventspils Augstskolas labdarības koncerta „Radi Brīnumu!” komanda aicina ikvienu palīdzēt iepriecināt tos bērniņus, kuru vecākiem iespējas sarūpēt dāvanas šajos Ziemassvētkos ir ierobežotas.

Līdz 17.decembrim Ventspils Augstskolas bibliotēkā, Ventspils galvenajā bibliotēkā un Pārventas bibliotēkā atrodama „Radi Brīnumu!” svētku eglīte, kuras zaros iekārtas īpašas kartiņas ar bērnu vēlmēm. Ikvienam no jums ir iespēja paņemt kādu no šīm kartiņām, piepildīt vēlēšanos un līdz 17.decembrim sarūpēto Ziemassvētku dāvaniņu nogādāt bibliotēkas darbinieku rokās.

Ja Tev sirdī ir sarūpēt kādu lielāku vai mazāku dāvanu, paņemto kartiņu parādi kādai no bibliotekārēm, lai zinām, ka kartiņa ir labās rokās.

Citas „Radi brīnumu!” komandas akcijas:

  • 12.decembrī Ventspils Augstskolas telpās būs iespēja piedalīties radošajā darbnīcā, pievienojoties čaklajiem brīnumdariem piparkūku cepšanā.

  • 13.decembrī Ventspils Augstskolas telpās plkst.11:45 aizsāksies brīnumu stunda, kuras laikā ikvienam būs iespēja satikt kādu īpašu ciemiņu un iemūžināt mirkli bildē.

  • 14.decembrī, plkst.19.00 Livonijas ordeņa pilī esi aicināts piedalīties labdarības koncertā, kurā piedalīsies ventspilnieku iemīļoti mākslinieki. Ieeja par ziedojumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: