Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un Ventspils Mūzikas vidusskolas direktors Andris Grigalis parakstījuši sadarbības līgumu, kas paredz veicināt profesionālās pilnveides, kā arī interešu izglītības mūzikas jomā pieejamību un attīstību pilsētā.

Ņemot vērā Ventspils Mūzikas vidusskolas ieguldījumu pilsētas kultūrvides veidošanā, bērnu un jauniešu muzikālajā izglītībā, sadarbības līgums starp Ventspils domi un Ventspils Mūzikas vidusskolu tiks noslēgts līdz 2013.gada 31.maijam, paredzot iespēju to pagarināt vēl uz pieciem gadiem.

Apskati svinigā pasākuma foto!

Izvērtējot nepieciešamību, ik gadu no Ventspils pilsētas pašvaldības budžeta Ventspils Mūzikas vidusskolai tiks piešķirti finanšu līdzekļi, lai nodrošinātu pilnvērtīgu iespēju audzēkņiem apgūt profesionālās vidējās mūzikas izglītības programmas tādā līmenī, ka ikviens izglītojamais var turpināt mācīties profesionālās augstākās izglītības iestādēs.

Svinīgais sadarbības līguma parakstīšanas pasākums notiks Ventspils Jaunrades namā, un to vadīs Ventspils Mūzikas vidusskolas pedagoģe muzikoloģe Gunta Bauģe.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: