Ceturtdienas rītā pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ no Ventspils Augstskolas sestā stāva loga izlēcis kāds pirmā kursa students, kurš no gūtajām traumām miris.

Notikušā apstākļus vēl precizēs policija, taču lielu iemeslu apšaubīt, ka tā bijusi pašnāvība, nav. 19 gadus vecais jelgavnieks kopā ar kursa biedriem no rīta devies uz mācībām, taču piepeši atvēris logu un izlēcis. Notikuma vietā nekavējoties ieradās mediķi, taču palīdzēt puisim vairs nespēja.

Policijai nav informācijas, ka jauniešu starpā pirms tam būtu bijis kāds konflikts. Jaunieša rīcības iemesli pagaidām ir neskaidri - pēc studiju biedru teiktā, puiša uzvedība pirms tam nav liecinājusi, ka viņam varētu būt kādas nopietnas problēmas, ziņo LETA.

Ceturtdien pie augstskolas strūklakas notika piemiņas brīdis bojā gājušajam jaunietim. 

Piemiņas brīdis fotogrāfijās.

Jaunietis pirms studiju sākšanas Ventspils augstskolā dzīvojis Jelgavā.

Pēc pašreizējās informācijas, kas ir policijas rīcībā, pirmsnāves vēstuli jaunietis nav atstājis.

Ventspils Augstskola par notikušo nekādus komentārus nesniedz. Neoficiāli no augstskolas pārstāvjiem aģentūrai LETA izdevās noskaidrot, ka pirms notikušā nekas nav liecinājis, ka jaunietim varētu būt kādas nopietnas problēmas.

Ventspils pilsētas pašvaldība notikuma aculieciniekiem un jaunieša kursabiedriem nodrošinās iespēju saņemt psihologa palīdzību, informēja Ventspils pilsētas domes Pilsētas mārketinga nodaļas vadītāja vietas izpildītāja Kristīne Duļbinska.

Ventspils pilsētas pašvaldība ar masu mediju starpniecību izteikusi visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā studenta ģimenei un draugiem. Līdzjūtību puiša tuviniekiem un draugiem mikroblogu vietnē "Twitter" izteicis arī Ventspils mērs Aivars Lembergs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: