26. novembrī, plkst. 11.30 Ventspils Jaunrades namā norisināsies Jauniešu pieredzes apmaiņas pasākums „KREATĪVS”.

Pasākuma mērķis ir dot jauniešiem iespēju iepazīties ar līdzīgi domājošiem, apmainīties idejām, dalīties līdzšinējā pieredzē par paveikto, tādējādi palīdzot viņiem veidot turpmāku sadarbību, kā arī parādīt savu talantu plašākai publikai.

Pasākumā tiek aicināti piedalīties jaunieši vecumā no 16 līdz 22 gadiem, kas interesējas par mūziku, fotogrāfēšanu un video uzņemšanu. Tiem, kas aizraujas ar foto un video, būtu vēlams ņemt līdzi fotogrāfijas un videomateriālus, ko parādīt pārējiem dalībniekiem, kā arī savas videokameras, fotoaparātus un citas ierīces, kas nepieciešamas. Foto darbnīcu vadīs Edgars Zviedrāns, taču ar jauniešiem, kurus aizrauj video māksla, strādās Māris Upenieks. Savukārt tiem, kas interesējas par mūziku(spēlē kādu mūzikas instrumentu vai dzied), jāņem līdzi savi mūzikas instrumenti. Mūzikas darbnīcu vadīs Latvijā populārās grupas Astro’n’out dalībniece Māra Upmane – Holšteina.

Dienas gaitā būs iespēja piedalīties semināros, sagatavot īpašus priekšnesumus kopā ar citiem jauniešiem un noslēgumā parādīt savu dienas veikumu pašu dalībnieku rīkotajā koncertā, uz kuru tiek aicināts ikviens, kas vēlas redzēt un dzirdēt radošo un talantīgo Latvijas jauniešu priekšnesumus. Vakara koncerts sāksies plkst. 19.00.

Tev vēl ir iespēja pieteikties šim pasākumam līdz 25. novembrim. Dalība pasākumā ir bezmaksas. Dalībniekiem pašiem ir jāsedz ceļa un uzturēšanās izdevumi.

Dalībniekus aicinām pieteikties, sūtot vārdu, uzvārdu, vecumu un interesējošo novirzienu (vokālā, instrumentālā mūzika, foto, video) uz e-pastu kreativs2011@gmail.com.

Projekts tapis biedrības „Ventspils Jauniešu dome” īstenotā Latvijas un Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta „Jauniešu līderu skolas izveide Kurzemes un Klaipēdas reģionos” ietvaros sadarbībā ar Ventspils Jaunrades namu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: