Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Rudens ļauj ietaupīt

Samērā siltais rudens iedzīvotājiem ļaus ietaupīt uz apkures rēķina. Šobrīd centralizētajai apkurei pieslēgušās vien pāris ēkas, kamēr pērn ap šo laiku jau bija pieslēgušies teju 30% no pilsētas objektiem.

Pašvaldība dāvina 390 datorus

Apzinoties, cik liela loma mūsdienās ar informācijas tehnoloģijām, pašvaldība pilsētas izglītības iestādēm iegādājusies 390 portatīvos datorus.

2.lpp. Viedoklis: «Večukbokss», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«Ir pienācis brīdis, kad patiešām katrs bērns ir mūsu nākotne, un Starptautisko aizdevēju valdībai to pienāktos saprast.»

 

3.lpp.

Mākslas skolā jauna skolotāja

Šajā mācību gadā Ventspils Mākslas skolas pedagogiem pievienojusies jaunā māksliniece Anda Mendriķe, kas pati savulaik beigusi šo skolu.

NVO par koalīciju

Ventspils nevalstisko organizāciju pārstāvji valdības veidošanas procesu sauc par interesantu šovu, uz kuru no valstiskā viedokļa esot skumji skatīties. Savas organizācijas mērķu realizēšanai piemērotāko koalīcijas sastāvu gan viņi nosaukt atturas.

4.lpp. Novadā

Centrs iedzīvotāju ērtībai

Kaut kad nākotnē novada domes Apmeklētāju centrs varētu kļūt par vienas pieturas aģentūru, kurā varēs nokārtot ne vien ar pašvaldību saistītas darīšanas, bet kārtot dokumentus, kas saistīti ar jebkuru valsts iestādi. Pagaidām tajā var nokārtot ar pašvaldību saistītus darījumus.

5.lpp. Vide

Princis brauc uz Limbažiem

Stāstus var stāstīt no sākuma un arī no beigām. Arī par skaisto kaķi, kurš aptuveni gada vecumā beidzot ir ieguvis īstas mājas, mīlošu saimnieci un pats savu vārdu.

Rudens Briežu dārzā

Rudenīgi pelēcīgā rītā ap brokastu laiku staltbrieži un mežacūkas iznākuši no krūmu un koku aizsega, lai cienātos ar āboliem un zīlēm. Ābolus atvēlējuši dārzu īpašnieki, bet zīles speciāli Briežu dārza iemītniekiem salasījuši bērni.

Meža zvērus vairo pārbarošana

Šobrīd Beļģijā karsti apspriestajā iniciatīvā aizliegt meža dzīvnieku piebarošanu iesaistījušies arī Latvijas mednieki.

6.lpp. Sports

Airētāji sacentīsies Dampeļos

Ar individuālajām sporta skolas Spars sacensībām smaiļošanā un kanoe airēšanā tiks noslēgta šī airēšanas sezona.

Spēlēsim Izaicinājuma kausā

BK Ventspils, divu spēļu summā ar 140:153 zaudējot Ukrainas vienībai Marijampoles Azovmash, nav spējis iekļūt ULEB Eiropas kausa pamatturnīrā.

7.lpp. Intervija: Daudzsološs Eiropas līmeņa svarcēlājs

Svarcēlājam ARTŪRAM PLĒSNIEKAM šis ir labs gads. Nupat puisis pirmo reizi kļuvis par Eiropas junioru čempionu, un zelts iegūts, pateicoties ne tikai paša prasmēm, bet arī prasīgā trenera Eduarda Andruškēviča uzstādījumiem. Artūra sapnis ir pacelt 176 kilogramus, bet grūšanā gribētos pievārēt 220 kilogramus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: