Starptautisko veco ļaužu dienai par godu 30. septembrī plkst.12.00 pensionāru biedrība ,,Ventspils liedags” pilsētas senioriem organizē pasākumu Ventspils Kultūras centrā.

Pasākumā pensionārus sveiks Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks, koncertu sniegs sieviešu vokālais ansamblis no Tārgales pagasta, pēc tam pasākums turpināsies kā groziņu vakars jautrā noskaņā un nepiespiestās sarunās.

Savukārt pansionātā un bērnu namā ,,Selga” Veco ļaužu dienai veltīts pasākums notiks 30.septembrī plkst.14.00. Šajā dienā pansionāta iemītniekus ar koncertu iepriecinās Ventspils Jaunrades nama audzēkņi, un vecajiem ļaudīm tiks pasniegtas mazas dāvaniņas. Pansionāta iemītniekus svētkos sveiks Ventspils pilsētas Sociālā dienesta vadītāja Dace Kaņepe un citi sociālā dienesta darbinieki.

1.oktobri Pasaules Veselības organizācija ir pasludinājusi par Starptautisko veco ļaužu dienu. Tās mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību iedzīvotāju novecošanas problēmām un veco ļaužu dzīves aktualitātēm, kā arī vientuļajiem vecajiem cilvēkiem. Latvijā tradīcija atzīmēt šo dienu aizsākusies 2007.gadā, kad kopā tika aicināti vecākās paaudzes ļaudis, lai satiktos un pārrunātu aktuālus jautājumus.

Ventspils pašvaldība un Ventspils pilsētas Sociālais dienests sirsnīgi sveic visus Ventspilī dzīvojošos pensionārus Starptautiskajā veco ļaužu dienā un novēl visiem labu veselību, izturību un spēju nezaudēt optimismu un dzīvesprieku, kā arī aicina būt aktīviem savas dzīves kvalitātes uzlabošanā!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: