Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Desmit gadi Ventspilī

Lai noskaidrotu, ko desmit gadi nozīmē cilvēka dzīvē, Ventas Balss uzrunāja četrus ventspilniekus – desmitgadniekus. Proti, viņi visi uz Ventspili strādāt un dzīvot atnākuši pirms 10 gadiem – 2001. gadā.

Būs jāpērk citi gāzes baloni

Sarkanos piecdesmitlitrīgos gāzes balonus, kas katrā lauku sētā ir neatņemama virtuves sastāvdaļa, jau drīzumā nāksies nodot metāllūžņos, bet vietā pirkt Eiropas standartiem atbilstošus un uz pusi mazākus. Valsts nepalīdzēs pat trūcīgajiem.

2.lpp. Viedoklis: «Ceturtais skriemelis», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«Kaktu medicīna un šarlatānisms tradicionāli ir ekonomisko krīžu pavadonis.»

3.lpp.

Kaktu daktera lietu jau izmeklē

Veselības inspekcija jau kādu laiku atpakaļ ir uzsākusi lietu par kaktu daktera Gunta Ezergaiļa nelikumīgo darbību un šobrīd lieta ir nodota Ģenerālprokuratūrai.

4.lpp. Novadā

Pašu gatavots vīns. Tepat Ugālē

Dainim Barčevskim ir neparasts vaļasprieks – ­no mežā un paša dārzā salasītām ogām un augļiem viņš darina aromātisku mājas vīnu. Pamazām viņa vaļasprieks kļuvis par ģimenes mazo biznesu.

5.lpp.

Skolēni atgriezušies pie blakusnodarbēm

Skolēnu iesaistīšana skolas un klases apkārtnes uzkopšanā ne vienmēr vērtēta pozitīvi. Šodien dežurantu loma salīdzinājumā ar skolēnu vecāku skološanās laiku un pat ar nesenu pagātni ir mazinājusies.

6.lpp. Sports

Ventspils briest Eiropas cīņām

BK Ventspils, aizvadot kārtējo pārbaudes spēli, turpina intensīvi gatavoties jaunajai basketbola sezonai, kas sāksies jau nākamajā otrdienā. Eirokausu kvalifikācijas turnīra ietvaros ventspilnieki savā laukumā uzņems ukraiņu BC Azovmash.

Akmeņu mešana Ventspils pludmalē

Septembra pēdējā svētdienā Ventspils pludmalē jau 16. gadu pēc kārtas notiks sacensības akmeņu mešanā tālumā, kuru idejas autors ir vieglatlētikas treneris Māris Grīva.

7.lpp. Intervijas: Arturs Lieģis, Olafs Ķeņģis, Egija Sileniece, Gundars Seilis - 10 gadi Venstpilī

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: