Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp. Iesvēta Ventspils glābējsilīti

Ar pilsētas domes, slimnīcas un «Ventspils nafta» termināls atbalstu arī Ventspilī tapusi Baby Box jeb glābējsilīte. Vakar notika objekta iesvētīšana un nodošana testēšanai.

Atdzīvojas un mainās autotirgus

Izkustējies autotirgus. Par to liecina reģistrēto automašīnu ievērojamais pieaugums. Ventspilī reģistrēto automašīnu skaits pieaudzis par 24%, bet katru mēnesi tas palielinās vidēji par 5%.

2.lpp. Viedoklis: «laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«...Ja ar apzinātu vai neapzinātu blēņošanos nodarbojas pusaudži vai pārauguši pusaudži ar nenobrieduši psihi, sekas visbiezāk izcieš paši tuvāki cilvēki un cietušo skaits ir neliels. Taču, kad augstākās valsts amatpersona, tāds kā valsts prezidents, neapzinoties savu rīcību, izprovocē tautu uz neadekvātu rīcību, sekas ir neprognozējamas.»

3.lpp.

Līderu debates Kurzemē

Kuldīga trešdienas vakarā kļuva par karsto punktu politisko partiju Kurzemes līderu debatēs. Skatītāji aicināja pieteikt šahu un matu korupcijai Latvijas politikā.

Atpūtnieki iecienījuši Ventspili

Vasaras tūrisma sezona nosacīti savijas ar peldsezonu, kas ilgst no 15. maija līdz 15. septembrim. Nupat tā noslēgusies. Pirmie provizoriskie dati par tūristu skaitu liecina, ka sezona bijusi veiksmīga.

4.lpp.

Vislabāk deg reklāma

Ventspils pensionārs atradis iespēju būtiski ietaupīt naudu malkai, izmantojot papīra briketes.

Rīt svētki arī Pārventā

Rīt, 17. septembrī, Pārventā, Ugāles ielā, notiks svētki, lai atzīmētu

Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekta Ūdenssaimniecības attīstība Ventspilī, III kārta ietvaros pabeigto pilsētas maģistrālā ūdensvada un kanalizācijas tīkla izbūvi, kas bija ieplānota 2010. un 2011. gada darbu apjomos.

 

6.lpp. Sports

Berķim otrā vieta neinteresē

Neveiksme NEZ Ziemeļeiropas rallijkrosa čempionāta trešā posma sacensībās Norvēģijā atstāja NJ Racing braucējam Jānim Berķim tikai teorētiski iespējas cīnīties par čempiona titulu.

7.lpp. Intervija: «Ir jāpanāk citi un jāapsteidz»

Par pārkāptajām robežām, par to, kas Latvijai traucē attīstīties, un citiem jautājumiem lasiet intervijā ar ZZS premjera kandidātu Aivaru Lembergu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: