Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ar dzīvi Ventspilī apmierināti

Ventspilnieki pašlaik pašvaldības un pilsētas mēra darbu vērtē augstāk nekā jebkad. 90% kopumā pozitīvi vērtē domes darbu, liecina augustā veiktā aptauja.

Dzelzs vīra dzīve beidzas Jaroslavļā

Traģiskā aviokatastrofā gājis bojā leģendārais latviešu hokejists Kārlis Skrastiņš.

2.lpp. Viedoklis: «Labs vārds palīdz», portāla ventasbalss.lv galvenā redaktore Līga Gabrāne

«Saskarsme starp ārstu un pacientu ir personiska, tajā gribot negribot piedalās divi cilvēki, personības.»

3.lpp.

Pārbauda būvējamo ceļu kvalitāti

Latvijas Valsts ceļi sola, ka autoceļa Rīga–Ventspils remontdarbi būs pabeigti laika posmā no septembra beigām līdz novembra sākumam.

Aģitē par nodokļu maksātāju naudu

Ventspils mērs Aivars Lembergs lūdzis KNAB pārbaudīt uz pētījuma pamata radušās bažas, ka par nodokļu maksātāju naudu sabiedriskajos medijos tiek lobētas atsevišķu partiju un biedrību intereses.

4.lpp. Kultūra

Sezonu sāks ar «Tēti»

Kultūras centrs jauno teātra sezonu sāks ar izrāžu apvienības «Panna» iestudēto komēdiju «Tētis». Galvenajā lomā – Ainārs Ančevskis.

Te kaut kur smaržo beķereja

Kanādietes Larisas Kostofas māte ir latviete, bet latviešu valoda rakstniecei ir neatklāts apvārsnis. Savā pirmajā romānā Larisa izdzīvos mīlas stāstu, kurā būtiska loma atvēlēta emigrantiem un Latvijai.

«Opera Ficta» – arī Rīgā

Rīt koncertzālē Ave Sol mūsdienu kultūras forumā Baltā nakts

Rīgas skatītāji varēs novērtēt Uģa Prauliņa folkbaroka uzvedumu «Opera Ficta».

5.lpp.

Vaina slēpjas attieksmē

Mammu ar bērnu ātrie nogādā slimnīcā. Tur viņu sagaida neizgulējies, ar dzīvi neapmierināts ārsts un nievājoša attieksme.

Darbu sāk vēlēšanu iecirkņi

Darbu sākuši 11. Saeimas vēlēšanu iecirkņi. Lai nodrošinātu vēlēšanu procesu, Ventspilī vien tiek nodarbināti vairāk nekā 100 cilvēku.

6.lpp. Sports

Tenisa kortus atklās bērni

Pēc garas un interesantas vasaras sezonas beidzot ir pienācis svētku brīdis visiem Ventspils tenisa cienītājiem – jau šosestdien ar bērnu turnīru tiks atklāti rekonstruētie Olimpiskā centra tenisa korti.

Futbola virslīgā tuvojas izšķirošie notikumi

Pēc pārtraukuma, kas bija saistīts ar nacionālās komandas spēlēm Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačos, sestdien atsāksies Latvijas virslīgas čempionāts futbolā un viena spēle paredzēta arī pie mums – FK Ventspils uzņems Daugavpils «Daugavu».

7.lpp. Dzeja

Uzmanību, pilsētā dzejnieki!

Ieraugot dzejniekus, protams, nevajag mukt krūmos vai panikā lēkt uz ielas, bet mazliet tomēr jāuzmanās, jo šonedēļ Ventspilī notiek Kurzemes Dzejas dienas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: