Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Baltijas transporta gigants ienāk Ventspilī

Līdztekus ražošanai attīstās arī ostas termināļi. Ekspluatācijā nodota lielākā saldēto produktu noliktava Baltijā, kas sola piecdesmit jaunas darba vietas. Pirmās kravas gaidāmas jau oktobrī.

10 tūkstoši trešo reizi. Pārdots!

Ik mēnesi Ventspils tiesu izpildītāji rīko parādos ieslīgušu cilvēku īpašumu izsoles. Pārsvarā šajā situācijā nonāk pārpircēji, kuri savulaik sagrābušies īpašumus, lai uzvārītos.

2.lpp. Viedoklis: „Solīts makā nekrīt”, portāla ventasbalss.lv galvenā redaktore Līga Gabrāne

„Lai arī daudzi esam vīlušies politiķu solījumos, nav jau arī citas iespējas kā piedalīties vēlēšanās, lai ar savu balsi ietekmētu politisko procesu.”

3.lpp.

Kosmiskā kompetence aizvien pieaug

Irbenē šajās dienās atkal kopā pulcēsies pētnieki, lai dalītos informācijā par jaunākajiem kosmisko atkritumu novērojumiem un pieredzi unikālo radioteleskopu rekonstrukcijas darbos.

4.lpp.

Pensiju kauja turpinās

Ventspils pensionāri pēc ziņas, ka rudenī gaidītā mazo pensiju indeksācija ies secen, kļuvuši pavisam apātiski – partiju solījumus vērtē kā tukšus vārdus un vēlēšanas grasās ignorēt.

5.lpp.Sports

Leiša/Brugemaņa tandēms – ceturtie

Neveiksmīgi aizvadot pēdējo stafetes vingrinājumu, Mareka Leiša un Oskara Brugemaņa duets paliek ārpus Siltums Jums Latvijas atklātā spēkavīru tandēmu čempionāta goda pjedestāla. 

Latvijas čempionāts triatlona sprinta distancē

Ventspils Zilā karoga pludmalē notiks tradicionālais atklātais Latvijas čempionāts un Baltijas Jūras Kausa izcīņas sacensības triatlonā – sprinta distancē.

6.lpp. Intervija: Saruna ar laimīgu cilvēku

Ādams Grīnbergs ir mūziķis. Taču arī Ādams, tāpat kā mēs visi, lielajā dzīves teātrī spēlējis dažādas lomas – ieņēmis augstu amatu pilsētas vadībā, vadījis muzeja dzīvi, mācījis bērnus mūzikas skolā, bijis un joprojām ir muzikants, mednieks, tēvs un vectētiņš.

7.lpp. Brīvbrīdim

Iz pagājības

1931.gads. Bandīts Celms, kas palicis leģendārs ar savām zādzībām un dēkām pēc ilgas slapstīšanās apcietināts Rīgā. Policija viņu pārsteigusi viņa mīļākās dzīvoklī Maskavas priekšpilsētā.

Recepte: Novada lauku attīstības speciālistes Rutas Pastares "Pankūkas ar maskarpones sieru"

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: