Šodien plkst.19 Rātslaukumā Ventspils Pilsētas svētku atklāšanas ceremonijas laikā tiks pasniegti Ventspils pilsētas domes apbalvojumi - viena "Lielā balva" un astoņas "Balvas".

Ventspils pilsētas domes lēmusi Lielo Balvu piešķirt Aldim Slavinskim – Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītajam, par ilggadēju darbu izglītības attīstībā Ventspilī un pedagoģiska darba inovācijas veicināšanu.

Astoņas pilsētas Balvas tikušas dažādu profesiju pārstāvjiem. Ludmilai Baidarovai – Ventspils 3. vidusskolas skolotājai, krievu tautas instrumentu orķestra „Kaļinka” vadītajai, par pašaizliedzīgu darbu, organizējot interešu izglītības nodarbības, bērnu un pusaudžu intereses par mūziku veicināšanā.

Jurim Bērtelsonam – PSIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” ceļu strādniekam, par apzinīgu, kvalitatīvu un profesionālu darbu, uzturot Ventspils ielas teicamā kārtībā. Igetai Gredzenai – Pārventas bibliotēkas vadītājai, par ilggadēju augsti profesionālu darbu bibliotēku jomā, Pārventas bibliotēkas izveidošanu par nozīmīgu Pārventas kultūras un sabiedrisko centru.

Ārijai Jacevičai – ziedu veikala „Landora” floristei, par profesionalitāti un rūpīgu darbu, priecējot pilsētniekus ar ziedu kompozīcijām. Gitai Rancānei – ārstei-kardioloģei, par ilggadēju, profesionālu un nesavtīgu darbu, kompetenci un atsaucību, rūpējoties par ventspilnieku veselību;

Līgai Reiterei – Amatu mājas stāstniecei, zāļu sievai, par ventiņu dialekta saglabāšanu un popularizēšanu, ventspilnieku un pilsētas viesu izglītošanu par ārstniecības augu pielietošanu. Raitim Silarājam – basketbola trenerim, par ilggadēju basketbola trenera darbu, sagatavojot jaunos sportistus, kuri guvuši panākumus Latvijas un starptautiskajos jaunatnes basketbola turnīros.

Šogad balvu ieguvējus un svētku apmeklētājus ar daudzveidīgu muzikālo programmu sveiks Ventspils Bigbends, solisti Jānis Stībelis un Aija Vītoliņa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: