Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ventspils goda pilsoņi

Šodien ir lepnuma diena. Mēs, ventspilnieki, lepojamies ar cilvēkiem, kas šovakar saņems pilsētas Balvas un Lielo balvu, savukārt viņi lepojas ar mums.

2.lpp. Viedoklis: «Cik maksā kaķis» laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne.

«Pa laikam, kad sētā ieklīst neaicināti meža lopi, maniem mājdzīvniekiem kaut kas jāšuj, kaut kas jāspricē, jāārstē pušumi. Suns turklāt paliek vecs un stīvs, bet es viņu vienalga mīlu.»

3.lpp.

Svētki arī sieviešu skaistumam

Gatavošanās Pilsētas svētkiem jūtama arī skaistumkopšanas salonos. Frizieri un vizāžisti pošas dalībai konkursā, bet dāmas veido frizūras un manikīru.

Darba tirgū izlaiž metinātājus

Ventspils Profesionālā vidusskola darba tirgū palaidusi pirmos metināšanas programmas absolventus, kuri izmācīti ar Eiropas Sociālā fonda finansiālu atbalstu.

4.lpp. Otrā jaunība

Jūtas ar gadiem nenoveco

Ligita Puļķe un Artūrs Rūmnieks ir spilgts piemērs tam, ka dzīve var būt brīnumskaista un harmoniska ne tikai jaunībā, bet arī brieduma gados. Pirms vairākiem gadiem viņi satikās senioru ballē un saprata, ka jau sen meklējuši viens otru. Viņu pašreizējā dzīve ir harmonijas un mīlestības piepildīta.

5.lpp. Kultūra

Prāta ekologs Akmentiņš ir klāt

Pirms mēneša Ventspilī sāka dzīvot dzejnieks, prozaiķis, dziesminieks, reklāmas tekstu autors, tulkotājs, viņš arī foreļu treneris un labs tētis – Andris Akmentiņš. Nupat iznākusi viņa dzejas izlase Zemeņu blūzs, bet šoreiz runājam par to, kādēļ Andris ir šeit, ko viņš darīs un no kā atpūtīsies.

Vējš, saule, jūra, siltums

Sarmīte Caune pēc ilgāka laika atkal gleznojusi Ventspili. Jaunie darbi apskatāmi Pārventas bibliotēkā.

6.lpp. Intervija:Vētra atgriežas dzimtajā pilsētā

GUNDARS VĒTRA ir pirmais latvietis, kurš spēlējis Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) Amerikā. Mēs varam lepoties ar to, ka šis lieliskais basketbolists dzimis un bērnības gadus pavadījis tieši Ventspilī. Gundaru ar šejieni vieno plašas radu saites, viņa sieva arī ir ventspilniece. Tagad Vētra atgriezies dzimtajā pilsētā pavisam citā ampluā – viņš ir BK Ventspils galvenais treneris.

7.lpp. «Ūdeka» informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: