Latvijas virslīgas čempionātā jau ceturto maču pēc kārtas pie uzvaras nav izdevies tikt FK Ventspils spēlētājiem, kas šoreiz savā laukumā jau kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu pret Gulbeni.

Ventspilnieki bija devuši atpūtu vairākiem pamatsastāva līderiem, toties laukumā devās komandas debitants, jaunais aizsargs Antons Kurakins. Kā jau varēja gaidīt, vairāk uzbruka ventspilnieki, bet gulbenieši lieliem spēkiem aizsargājās, cerot uz pretuzbrukumiem. Pirmajā puslaikā viesi mūsējo soda laukuma tuvumā tika reti, toties mājiniekiem iespēju gūt vārtus netrūka - divas reizes bīstami sita Nikolajs Kozačuks, sitieni padevās arī Ahmedam Abdulataofika, taču bumba vārtos negāja.

Otrā puslaika sākumā FK Ventspils spēlētāji krietni aktivizējās, Albertam Nikoļskim sāncešo vārtos darba bija ļoti daudz, bet viņš visas problēmas tomēr atrisināja precīzi un aukstasinīgi. Puslaika vidū īsā laikā divi pretuzbrukumi padevās Gulbenes spēlētājiem un otrais no tiem bija rezultatīvs - kad jau viss šķita esam aiz mugurus, laukuma saimnieki uzdāvināja bumbu Šalvam Purceladzem un gruzīnu leģionārs atklāja rezultātu.

Ventspilnieki no zaudējuma tomēr aizbēga, turklāt precīzs bija vēl viens debitants Vadims Jančuks. Oļegs Laizāns ar vairākām māņkustībām izraustīja sāncenšu aizsargus, izdarīja spēcīgu piespēli soda laukumā, kur veiklākais izrādījās Jančuks - 1:1. Laizāns varēja kļūt arī par lielāko mača varoni, taču saminstinājās un pie tukša vārtu stūra netrāpija pa bumbu.

FK Ventspils tas bija trešais neizšķirts, bet kopumā komandas rēķinā ir 36 punkti, kas izcīnīti 17 mačos. No turnīra līderiem Daugavas ventspilnieki atpaliek par diviem punktiem, bet Skonto un Liepājas metalurga spēlētāji tabulā nu ir panākti, taču Sergeja Podpalija padotie aizvadījuši mazāk maču.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: