Pilsētas svētku laikā pludmalē izspēlēts turnīrs volejbolā un futbolā, un viena no balvām palikusi Ventspilī.

Apskati foto!

Pludmales volejbola mačos "SUN CAKE BAR" kauss piedalījās 13 pāri, bet līdz finālam izdevās tikt arī vienam Ventspils duetam – Mārtiņam Rībenam un Arvim Rūsim. Pretī nāca pieredzējušākie rīdzinieki Ringolds Štāls un Aivars Pēda, kas arī tika uzskatīti par favorītiem. Mārtiņam un Arvim gan bija cits viedoklis, jo viņiem izdevās svinēt panākumu un kļūt par kausa izcīņas pirmā posma uzvarētājiem. Otrais "SUN CAKE BAR" kausa posms risināsies 20. augustā.

Latvijas kausa izcīņa pludmales futbolā risinājās divas dienas. Priekšsacīkstēs Ventspils Honda bija ielozēta vienā apakšgrupā ar Dinamo LAT (Rēzekne) un FC Fan (Jūrmala). Izcīnot pa uzvarai un zaudējumam, ventspilnieki ieņēma 2. vietu apakšgrupā, bet ceturtdaļfinālā bija jātiekas ar komandu Liepāja. Ļoti aizraujošā un rezultatīvā spēlē mūsējiem piekāpās 8:9, tā izstājoties no turpmākās cīņas un diemžēl neaizstāvot pirms gada izcīnīto titulu. 

Par kausa ieguvējiem kļuva valsts čempioni Skonto spēlētāji, un līdz ar to šobrīd rīdzinieki ir abu galveno trofeju īpašnieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: