Pilsētas svētkos notiks 3. Starptautiskais vizāžistu un frizieru konkurss “Jūras orhideja”. Šogad tas noritēs pasākuma kopējās koncepcijas „Stila kokteilis” gaisotnē.

Skaistuma svētki sāksies 13.00 un to norises vieta būs Ostas ielas promenāde pie Peldu ielas.

Festivāla organizatore Žanna Belova stāsta, ka šogad vizāžistu un frizieru konkursam pieteikušies nepieredzēti daudz dalībnieku. Festivāls sastāv no trīs konkursiem: fantāzijas frizūra “Ziedu feerija”, vēsturiska stila frizūras un vizāžistu konkurss “Jūras noslēpumi”.

Darbus vērtēs žūrija, kuras sastāvā ir augsti kvalificēti friziermākslas meistari no Latvijas, Ukrainas un Turcijas. Dalība Ventspils konkursā nodrošinās iespēju pēc tam piedalīties Latvija čempionātā bez dalības maksas.

Festivāls sāksies ar krāšņu uzvedumu, ko sagatavojuši Žanna Belova un viesis no Ukrainas, frizūru dizaineris , daudzkārtējais staptautisko festivālu “Kristāla eņģelis” un “Ņevas krasta” balvas ieguvējs Iļja Meļņičenko. Konkurss sāksies uzreiz pēc meistaru darbu demonstrējumiem. Meistarklasi ar skatītāju piedalīšanos demonstrēs viesis no Turcijas, frizieris modelētājs Haruns Džidži. Uz šīs pašas skatuves notiks modes defilē, un strādās vizāžisti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: