Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Stāsts par bezgalīgu uzticību

Cik daudz nav dzirdēts līdz asarām aizkustinošu stāstu par suņu uzticības pierādījumiem! Cik kabatlakatu nav mirkuši asarās, skatoties veco labo filmu Baltais Bims Melnā auss! Arī stāsts par Džekiju būtībā ir stāsts par dzīvnieka uzticību cilvēkam – par cerību atrast mirušo saimnieku.

Aculiecinieks Ventspilī manījis NLO

Vakar kāds nejaušs aculiecinieks redzējis, ka Ventspils pievārtē nolaižas citplanētiešu lidojošais šķīvītis.

3.lpp.

Jūrkalnē lems par pus miljardu eiro

Mazajā Jūrkalnes bibliotēkā jaunnedēļ tiks apspriests ap 500 miljonu eiro vērts biznesa projekts – grandioza vēja ģeneratoru parka būvniecība jūrā.

Mācībspēku pietiek

Kamēr skolasbērni izbauda vēl pēdējo atlikušo brīvlaika mēnesi, skolotāji pamazām sāk gatavoties jaunajam mācību gadam. Skolotāju kolektīvi gandrīz visās pilsētas un novada skolās ir nokomplektēti, trūkst vien Zūru skolas direktora.

Skaidrs prāts un savs viedoklis

Austra Balode, dzimusi 1919. gada 14. jūnijā, referenduma dienā uz vēlēšanu iecirkni braši devās pati. Viņai aizvien ir pa spēkam garas pastaigas pa mežu, ārpus mājas Austra dodas katru dienu.

4.lpp. Kriminālā Ventspils

«Ventas Balss» piedāvā pirmā pusgada noziedzības kopsavilkumu skaitļos.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

Kite Party uzvar lietuvieši

Neskatoties uz kaitbordam nepiemērotajiem laika apstākļiem – nebija vēja –, pasākums veiksmīgi notika. «Svētdien beidzot iepūta, un sacensības varējām noslēgt uz pozitīva viļņa,» priecājas šī pasākuma galvenais organizators Larss Āboliņš.

Ventbunkera balva Līvam un Ivanovam

Starptautiskajās Ventbunkera Lielās balvas sacensībās supermotkrosā uzvaras laurus MX1 klasē plūca Dāvis Līvs, bet MX2 nepārspēts palika Dāvis Ivanovs.

7.lpp. Vide

Rekordi jūlijā un laiks augustā

Pēc laika apstākļiem, kas gandrīz vai labāk piedienētos tropu zemēm, augusts solās būt visai mērens – sinoptiķi neprognozē ne pārlieku karstumu ne lielu lietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: