Laikraksta “Ventas Balss” sestdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Serbi: jo mēs esam traki

Trakulīgie serbu futbola fani vakar pēc spēles bez lieliem incidentiem pametuši mūsu pilsētu. Līdzjutējus policija eskortēja līdz pat Rīgas lidostai, jo autobusu vadītāji baidījās par savu drošību.

Kūrorta romāns Katūna ballē

Šodien, t.i., pēc tradīcijas jūlija pēdējā sestdienā, jau trešo reizi Piejūras brīvdabas muzejā modes dāmas pulcēsies uz Katūna balli. Savus tērpus demonstrēs 31 pārstāve no dažādām Latvijas pilsētām.

2.lpp. «Fanu kultūras trauslā robeža», Līga Gabrāne, ventasbalss.lv galvenā redaktore

«Serbu skaļais, aktīvais un ugunīgais atbalsts esot bijis sadzirdams pat Krievlaukos.»

3.lpp.

Pošamies Pilsētas svētkiem

Nākamās nedēļas nogalē, no 5. līdz 7. augustam, Ventspils svinēs savu 721. dzimšanas dienu. Šogad svētku veidošanā iesaistījušies ne tikai kultūras un sporta iestāžu darbinieki, bet arī pilsētas uzņēmēji.

Siltina kompleksi vai daļēji

Daudzstāvu dzīvojamo māju siltināšana mūsu pilsētā gūst aizvien vairāk atbalstītāju dzīvokļu īpašnieku vidū. Tiesa, tas nav kavējis deviņstāvu mājas Saules ielā 110 iedzīvotājiem nobalsot pret kompleksajiem renovācijas un siltināšanas darbiem.

 

4.lpp. Pilsētas svētku programma

 

5.-6.lpp. TV Programma

 

7. lpp. Baznīca

Ielūdz uz dievkalpojumu un sniedz padomus

4.septembrī pareizticīgo baznīcā būs svētki, draudze un viesi svinēs 110 gadus, kopš iesvētīts 1901. gadā celtais dievnams. Ciemos tiek gaidīts arī metropolīts Aleksandrs. Dažkārt cilvēki apmulst, jo, nezinot pareizticīgo tradīcijas, nesaprot, kā jāuzvedas. «Viss ir vienkārši, obligātu kanonu nav,» iedrošina Tēvs Vadims.

8.Sports

FK Ventspils bija pelnījis vairāk

Ja uzvara būtu skaļi teikts, tad vismaz neizšķirts būtu bijis godīgs rezultāts UEFA Eiropas līgas trešās kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē, kurā FK Ventspils mājās ar 1:2 (1:1) piekāpās Serbijas Cverna Zvezda.

Veterānu iespaidi pasaules čempionātā

Četri mūsu pilsētas sportisti – Dace Brakanska, Ilga Buntika, Austra Reinberga un Valdis Cela – atgriezušies no ASV, kur pārstāvēja Ventspils un Latvijas godu pasaules čempionātā vieglatlētikā veterāniem.

9.lpp. Intervija ar šķēpmetēju Ēriku Ragu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: