Biedrība Brīvības ceļš, pateicoties daudzu atsaucīgu ventspilnieku atbalstam, iepriecinājuši bērnus ar īpašām vajadzībām.

 Šie bērni turpina uzturēties biedrības Gaismas talanti organizētajā nometnē Usmā, bet ceturtdien viņi viesojās Ventspilī un izbaudīja dažādas atrakcijas un izklaides.

«Šiem zēni un mietnes dzīvo ģimenē, bet katram no viņiem ir kāds ierobežojums. Piemēram, satikām četrus neredzīgus bērnus, arī ratiņnieku, kas spēju staigāt zaudējis pēc avārijas. Šie bērni bija neizsakāmā sajūsmā, kad aizvedām viņus uz muzeju, izvizinājām ar bānīti, apmeklējām Lemberga hūti, pusdienojām Bullītī, veldzējāmies akvaparkā, braucām ar kuģīti, notikumiem bagāto dienu noslēdzot integrācijas centra Atvērtās durvis, kur notika koncerts, bērni zīmēja un piedalījās viktorīnās,» stāsta Brīvības ceļa vadītājs Aigars Ābelītis.

Šodien Aigars kopā ar citiem kristīgiem draugiem Dzirnavu laukumā organizē koncertu, kas ir vien no projekta Mēs viens otram aktivitātēm. Pasākums sāksies plkst. 12, beigsies 23. Uzstāsies arī Valdis Indrišonoks, grupa 1:16 Kliķe u.c. mūziķi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: