Ventspils pilsētas dome saņēmusi Sabiedrības integrācijas fonda lēmumu par Eiropas Savienības Sociālā fonda finansējuma piešķiršanu apmācībām pašvaldības darbiniekiem par energoefektivitātes jautājumiem.

Apmācības notiks, īstenojot projektu „Kapacitātes paaugstināšana fondu apguvei, II kārta”, kas sekmēs finansējuma piesaisti jaunu energoefektīvu investīciju projektu ieviešanai. Projekts paredz šādas apmācību par ēku un būvju energoefektivitātes auditu un zema energopatēriņa ēku būvniecība un rekonstrukcija.

„Ventspils pilsētas pašvaldība īsteno virkni projektu, piemērojot energoefektīvus risinājumus. Līdz ar to ir ļoti nozīmīgi, lai darbinieku, kas iesaistās projektu īstenošanā, sākot ar to sagatavošanu, projektu realizāciju, un visbeidzot ar ēku ekspluatāciju pēc projekta īstenošanas - zināšanas tiek pilnveidotas atbilstoši mūsdienu energoefektivitātes tendencēm,” skaidro Ventspils pilsētas domes izpilddirektora vietniece, Attīstības pārvaldes vadītāja K. Krasovska.

Apmācībās piedalīsies 55 Ventspils pilsētas pašvaldības, kā arī 11 Ventspils novada pašvaldības darbinieki.

Plānotais projekta budžets ir 100% Eiropas Sociālā fonda finansējums 15021 latu apmērā un to plānots īstenot no 2011.gada 1.septembra līdz 2012.gada 29.februārim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: