Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā trešdien, 1.jūnijā plkst. 16 notiks jau trešais Ventspilī dzimušo bērnu salidojums. Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltītā pasākuma laikā tiks svinīgi atklāta mūsu dzemdību nodaļā dzimušo mazuļu fotogalerija.

„To, ka šāds pasākums ir vajadzīgs, liecina lielā atsaucība, fotogalerijai atsūtot vairāk nekā 110 mazuļu fotogrāfijas. Salidojumā būs iespēja ne tikai apskatīt šo fotogaleriju, bet arī sirsnīgā gaisotnē satikties ar savu vecmāti, ārstu un bērnu māsiņu, kuri palīdzēja sagaidīt katrai ģimenei visdārgāko – bērniņu,” klāsta Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Egija Siliniece.

Fotogalerijai pārsvarā atsūtītas pagājušajā un šī gada pirmajā pusē dzimušo mazuļu bildes. Tāpat iesūtītas šobrīd jau pieaugušu ventspilnieku bērnības bildes. To skaitā ir atsūtīta kādas 1928.gadā dzimušas ventspilnieces un arī 1948.gadā dzimuša vīrieša bērnības bilde.

Pasākumā klātesošos uzrunās Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Egija Siliniece un dzemdību nodaļas vadītājs Eduards Ošiņš. Salidojumu vadīs jestrā Pepija Garzeķe, bet ar skaistām dziesmām priecēs popgrupas „Jūras akmentiņi” mazākie dziedātāji.

Uz salidojumu aicināti mazuļu fotogrāfiju iesūtītāji, esošie un bijušie dzemdību nodaļas darbinieki un citi viesi. Salidojuma dalībnieki saņems īpaši šim pasākumam izgatavotu piespraudi ar uzrakstu “Esmu dzimis Ventspilī”.

Ikviens gaidīts uz svinīgo pasākumu trešdien, 1.jūnijā, plkst. 16 Ventspils slimnīcas jaunā korpusa 1.stāva konferenču zālē, Inženieru ielā 60 (ieeja no Vasarnīcu ielas puses)!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: