20. maijā iesākās Ventspils Augstskolas Laivu brauciens „Plosto pirms sesijas”, kura sākuma punkts bija Rindas ciemā.

Apskati fotogrāfijas!

Pēc atbraukšanas tika uzstādītas teltis, kā arī kurināts ugunskurs, vēlāk tika rādītas komandas prezentācijas, kurās vajadzēja prezentēt savu karogu un saukli, par ko tika saņemta neliela „paciņa” ar ēdienu un uzņēmuma „Contex” produkciju. Pēc gada pārtraukuma norisinājās turku futbols, kas ļāva sasildīties visiem spēlētājiem. Vēlāk bija draudzīga pasēdēšana pie ugunskura, desiņu cepšana un latviešu dziesmas studentu izpildījumā, paldies aktīvajam ģitāristam.

Nākamajā dienā tika saņemtas laivas un studenti varēja doties ceļā, saulīte sildīja pēc nakts salšanas, kā arī dažiem izdevās atklāt peldēšanas sezonu. Airēšana izvērtās ļoti gara, meklējot apmešanās vietu, kā arī dažas komandas apmaldījās, tomēr visi sveiki un veseli tika sauszemē. Diemžēl jau bija vēls, lai tiktu apbalvotas nominācijas un novadītas aktivitātes. Tomēr tika uzsildīts ūdens un uztaisīts tradicionālais roltona katls. Nomināciju ieguvēji ir:

Zaļākā laiva – Gumijas prieki

Labāka komanda - iPirates

Skaļākā laiva – Pizdaladze asset management

Makgaivers - Artūrs Jankevičs

Izpalīdzīgākais laivinieks – Jurģis Lipsnis

Trešajā dienā bija palicis pavisam nedaudz jāairē, lai tiktu līdz galapunktam – Irbes tiltam. Visas komandas izturēja pārbaudījumu – spožu sauli, dažreiz pretvēju, kā arī sagāzušos kokus, kas dažbrīd apgrūtināja ceļu. Ņemot vērā agro ierašanos galapunktā arī autobusi atbrauca ātrāk nekā bija plānots.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: