Sestdien, 28.maijā, plkst.11:00 notiks bezmaksas sagatavošanas kursu pēdējā nodarbība tiem interesentiem, kuri vēlas 2011./2012.mācību gadā iestāties Ventspils Mūzikas vidusskolā.

Sagatavošanas nodarbības notiks katrā specialitātē atsevišķi, kā arī solfedžo un klavierspēlē.

Konsultācijas iestājeksāmeniem sāksies 27. jūnijā: plkst.13:00 - solfedžo, plkst.14:00 - katrā specialitātē atsevišķi, plkst.15:00 - tiem interesentiem, kuri vēlas apgūt diriģēšanu, kā arī Mūzikas vēsturi un teoriju. Savukārt iestājeksāmeni Ventspils Mūzikas vidusskolā notiks 28.un 29.jūnijā.

Jaunajā mācību gadā Ventspils Mūzikas vidusskola audzēkņu uzņems deviņās specialitātēs: taustiņinstrumentu spēle, stīgu instrumentu spēle, pūšaminstrumentu spēle, sitaminstrumentu spēle, diriģēšana, vokālā mūzika, mūzikas vēsture un teorija, kā arī džeza mūzika.

Kā jaunums būs izglītības programma Elektroniskā mūzika un skaņu režija. Vienlaicīgi arī Mūzikas akadēmijā ar 2011./2012. akadēmisko gadu tiks izveidota jauna Skaņu režijas katedra. To absolvējot, studenti varēs iegūt profesionālā bakalaura grādu mūzikā un skaņu režisora 5. līmeņa profesionālo kvalifikāciju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: