Studijas Jūras akmentiņi dziedātāji ieguvuši pirmo vietu Starptautiskajā festivālā Baltkrievijā, bet soliste Valērijai Čuvizovai godalga konkursā Balss pavēlnieks.

Sākotnēji bija iecerēts, ka arī Valērija kopā ar Emīlu, Kristeru, Lauru, Līvu, Betiju un Aneti dosies uz Baltkrieviju un uzstāsies 11. starptautiskajā bērnu festivālā Zelta bitīte. Tomēr, uzzinot, ka meitene iekļuvusi televīzijas konkursa Balss pavēlnieks finālā, pieņemts lēmums dziedāt Ventspilī, un Valērija jaunākajā grupā ieguva pirmo vietu!

Jūras akmentiņu vadītāja Lūcija Boitmane uzslavē savu audzēkni, sakot: «Viņa ir ļoti neatlaidīga un daudz strādā. Valērija pie manis atnāca piecu gadu vecumā, nupat viņai palika 11, meitene ievēro visus aizrādījumus un iegaumē, kā ir pareizi. Dziedātājai ir neparasti bagāts balss tembrs. Panākumus nodrošina arī interese par to, kā sevi pilnveido citi dziedātāji, un lielais ģimenes atbalsts.»

Savukārt Jūras akmentiņu dziedātāji, nupat Klimovičos 11. starptautiskajā bērnu daiļrades festivāls Zelta bitīte ieguva pirmo vietu Vokālās mākslas grupā. Kopā ar viņiem uz Baltkrieviju devās pedagoģe Inga Pašāne: «Mūsējie nodziedāja perfekti! Abas dziesmas skanēja latviski – viena četrbalsīgi, otra – sešbalsīgi, un žūrija, kurā bija nopietni vērtētāji no Lietuvas, Ukrainas, Baltkrievijas un Krievijas, atzina, ka Jūras akmentiņiem ir vislabākais skanējums.»

Deju kolektīva Liedags vecākās grupas dalībnieki (vad. Inga Liepiņa) konkursā ieguva trešo vietu grupā Tautas deja, bet 2. vidusskolas soliste Kristīne Korzuna atgriezās mājup ar pateicības rakstu.

Apskati fotogrāfijas!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: