Ventspils Augstskolas laivu brauciens „Plosto pirms sesijas” norisināsies no 20. līdz 22. maijam pa maršrutu Rindas ciems – Irbes tilts. Kopējais garums ap 35 km.

Braucienam pieteikušies167 dalībnieki.Maršruts sākas Rindas ciemā pie tilta, kad līdz pašai Irbes upei ir 5 km. Pēc aptuveni kilometra brauciena pa Rindas upi ir kājinieku tiltiņš, pēc kura Rindas upe satek kopā ar Stendi un izveido Irbi. Upe kļūst divreiz platāka, taču īpaši dziļāka tā nekļūst. Maršruta galapunkts ir Irbes tilts.

Pirmajā vakarā dalībniekus sagaida ierašanas apmēšanās vietā, ugunskurs, komandu prezentācijas un turku futbols. Otrajā dienā, pēc laivu saņemšanas, tiks mērots liels ceļš, lai vakarā visi atkal satiktos pie ugunskura un atpūstos brīvā dabā. Paredzēts arī tradicionālais Roltona katls, kura gatavošanā piedalās visi dalībnieki, kapteiņu konkurss, lai noskaidrotu labāko, ka arī komandu un individuālas aktivitātes, kur par balvām parūpēsies „Red Bull” un „Contex” uzņēmumi, kuriem arī pateicāmies par atbalstu.

Vakara gaitā tiks noskaidroti arī nomināciju ieguvēji:

Labākais/a kapteinis/e;

Zaļākā laiva;

Labāka komanda;

Skaļākā laiva;

Makgaivers;

Izpalīdzīgākais/a laivinieks/ce.

Trešajā dienā būs nepieciešams veikt pārējo ceļa posmu, kā arī vakarā visi dalībnieki dosies atpakaļ uz Ventspils Augstskolu. Studenti cer uz labu un saulaino laiku, kā arī labi pavadīto laiku dabā, lai atpūstos pirms sesijas. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: