Lai uzlabotu pacientu apkalpošanas kvalitāti, Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca šobrīd ievieš iespēju par ārstniecības pakalpojumiem norēķināties ar maksājumu kartēm.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Egija Siliniece stāsta, ka norēķinu karšu termināļi slimnīcā tiek uzstādīti izvērtējot iedzīvotāju ierosinājumus. «Mūsdienās arvien populārāki kļūst bezskaidras naudas norēķini, tai skaitā pakalpojumu apmaksa, izmantojot norēķinu kartes. Arī slimnīca iet laikam līdzi un pacientiem jau tuvākajā laikā vairs nebūs jādomā vai makā ir skaidra nauda,» uzsver Siliniece.

 

Turpmāk, no jūnija pacientiem ar maksājumu kartēm būs iespēja norēķināties gan slimnīcas reģistratūrā, gan traumpunktā. Tādejādi slimnīcā tiks pilnveidots un optimizēts reģistratūras darbs un būs raitāka pacientu apkalpošana.

 

Ņemot vērā ambulatoro pakalpojumu paplašināšanu slimnīcā, kā arī pacientu ierosinājumus, Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas reģistratūrā jau ieviesti vairāki jauninājumi, kas būtiski uzlabo pacientu apkalpošanas kvalitāti un ātrumu. Tai skaitā reģistratūra pārgāja uz vienu tālruņa numuru – 636 24665. Uz to zvanot, pacienti var pierakstīties gan uz plānveida ambulatorajiem pakalpojumiem, gan uz diagnostikas izmeklējumiem, kas iepriekš bija jādara pa diviem dažādiem tālruņu numuriem.

 

Tāpat reģistratūrā tika ieviests mūsdienīgs elektroniskais rindu organizators, kas ļauj izvairīties no drūzmēšanās pie reģistratūras lodziņiem - apmeklētājiem vairs nav fiziski jāstāv rindā, jo izņemot savu kārtas numuriņu pacienti var apsēsties un bez lieka stresa sagaidīt savu kārtu.

 

Slimnīcā ambulatori pacientus pieņem sekojoši sertificēti speciālisti – acu ārsts, kardiologs, pulmonologs, internists, urologs, nefrologs, ginekologs, neirologs, ORL un citi speciālisti. Tāpat slimnīca piedāvā plašu diagnostikas izmeklējumu klāstu – magnētiskās rezonanses izmeklējumus, datortomogrāfiju, USG, duplekssonoskopiju, ehokardiogrāfiju, neirosonogrāfiju bērniem un citus. Slimnīcā darbojas arī brūču aprūpes kabinets un procedūru kabinets. Apmeklējot speciālistus iepriekš jāpierakstās pa tālruni 636 24665.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: