Uz sliktā stāvoklī esošā Grobiņas-Ventspils ceļa asfalta gabals vakar trāpījis pa automašīnas "Volvo" priekšējo vējstiklu, to sabojājot.

Asfalta gabalu uzrāvusi gaisā pretī braucošā automašīna. Tas noticis ceļa posmā, kas atrodas Grobiņas novada Medzes pagasta Kapsēdē, informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Jau ziņots, ka pēc atkušņa februāra sākumā atklājās, ka Grobiņas-Ventspils ceļš vairākos posmos bija vienās bedrēs un autovadītājiem no tām izvairīties neesot bijis iespējams, tādēļ iedzīvotāji sāka vākt parakstus, prasot atjaunot ceļa segumu. Autovadītāji Ventspils-Grobiņas šosejas malā, pie pagrieziena uz Vērgali, 13.maijā rīkoja miermīlīgu protesta akciju, paužot neapmierinātību ar slikto ceļa stāvokli.

Aprīlī uz sabrukušās Grobiņas-Ventspils šosejas cieta Liepājas Simfoniskā orķestra vijolniece Elvita Polloka. Autoceļa Grobiņa-Ventspils 49.kilometrā Pollokas vadītajai automašīnai "Opel" kādā bedrē tika pārsista riepa, tā zaudēja vadāmību un avarēja. Vijolniece avārijā lauza kreiso roku, bet viņas bērni savukārt guva smadzeņu satricinājumu.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: