Piektdien Ventspils Jaunrades namā notiek vairāki pasākumi, kuros piedalās Baltijas valstu profesionālās izglītības iestāžu pārstāvji.

Apskati fotogrāfijas!

Plkst. 13 koncertā ar ar dažādiem priekšnesumiem uzstājās vairāku profesionālās izglītības iestāžu kolektīvi, kuri izvēlēti, ņemot vērā „Amatnieku svētku” reģionālajās skatēs gūtos panākumus. Notika arī tērpu un frizūru demonstrācija.

Savukārt no plkst. 12 līdz 16 notiek profesionālās izglītības iestāžu piedāvājuma izstāde.

Profesionālās izglītības iestāžu informatīvajos stendos ikvienam interesentam iespējams uzzināt par divdesmit Latvijas profesionālās izglītības iestādēs īstenotajām izglītības programmām un interešu izglītības piedāvājumu.

Šo izstādi īpaši aicināti apmeklēt 7.-9.klašu skolēni un viņu vecāki, lai klātienē tiktos ar skolu pārstāvjiem un saņemtu atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Plkst. 14. 30 paredzēta Baltijas valstu profesionālās izglītības ekspertu diskusija „Profesionālās izglītības pievilcība – iespējas, izaicinājumi, risinājumi”. Diskusijā piedalās Latvijas, Lietuvas un Igaunijas Izglītības un zinātnes ministriju, nozaru asociāciju, sociālo un sadarbības partneru organizāciju un profesionālās izglītības iestāžu pārstāvji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: