Profesionālo izglītības iestāžu koncertā, kā goda viešņa ar svinīgu uzrunu un muzikālu priekšnesumu piedalīsies Eiropas Brīvprātīgā darba gada Labas gribas vēstniece - ventspilniece Laura Rubīna.

Koncerts paredzēts piektdien, 13. maijā, plkst. 13.00 Ventspils Jaunrades namā.

Savā uzrunā L. Rubīna kā EBDG 2011 Labas gribas vēstniece pievērsīs koncerta apmeklētāju uzmanību Eiropas Brīvprātīgā darba gadam, kas šogad norisinās visās Eiropas Savienības dalībvalstīs, tajā skaitā arī Latvijā.

Daloties savā personīgajā pieredzē par brīvprātīgo darbu, L. Rubīna stāsta: „Man personīgi brīvprātīgais darbs sniedz patiesu gandarījumu un prieku, ka  ar savu darbu, es varu izmanīt un uzlabot savu līdzcilvēku dzīvi un arī pati iegūt vērtīgu pieredzi un paplašināt savu redzesloku. Kā Labas gribas vēstniece vēlos aicināt arī citus Latvijas jauniešus – nebūsim vienladzīgi, līdzdarbosimies labākas sabiedrības izveidē un izaugsmē, jo brīvprātīgais darbs paver plašas iespējas kā Latvijā, tā arī citās Eiropas Savienības dalībvalstīs”.

Noslēgumā Laura koncerta apmeklētājiem izpildīs grupas „Prāta Vētra“ solista Renāra Kaupera dziesmu „Mana dziesma”.

Koncertā ar dažādiem priekšnesumiem uzstāsies vairāku profesionālās izglītības iestāžu kolektīvi. Koncerts ir viens no pasākumiem, kas no 13. līdz 15. maijam notiek Baltijas valstu Profesionālo izglītības iestāžu sporta spēļu ietvaros.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: