Lieldienu brīvdienās īpašu piedāvāju sarupejis Olimpiskais centrs Ventspils, tā rūpējoties par to, lai ventiņi varētu ievērot īpašās šo svētku tradīcijas.

Olimpiskajā centrā „Ventspils” novērotas šādas lietas - kas Lieldienās no Piedzīvojumu parka kalna ar kameru nenošļūks, tam visu vasaru bites kodīs; lieldienās kārtīgi Ūdens piedzīvojuma parka pirtī jāizperas, citādi sliktums paliks iekšā līdz nākamajām Lieldienām; katram Lieldienās kārtīgi jāizslidojas Ledus hallē, lai vasarā kāja nepaslīd.

Piedzīvojumu parkā un Ledus hallē tādēļ sarupētas apaļas cenas. No 22. līdz 25. aprīlimtās būs spēkā slidotavā, bet īpaši Lieldienās, 25. aprīlī, no plkst. 12– 17 pirms sezonas atklāšanas uz vienu dienu tiks atvērts Piedzīvojumu parks! Otrajās Lieldienās par draudzīgām cenām varēs izlekt ar katapultu, izbraukāties ar elektromašīnām, nobraukt no kalna ar kameru, sarakt smilšu čupu ar Ekskavatoru, apskatīt pilsētu no augšas ar tālskati un par velti izšūpoties ar kīkinga šūpolēm.

Pirmdien, 25. aprīlī, Piedzīvojumu parkā notiks "Nāc un sporto!" pasākums velobraukšanā. Katram jāierodas ar savu riteni, bet ja ritenis nav, to var noīrēt Piedzīvojumu parkā. Riteņu skaits ir ierobežots, tāpēc nāc laicīgi. Sākums – plkst. 12.

Arī Ūdens piedzīvojumu parks ir parūpējies par pārsteigumiem. Visi, kas apmeklēs Ūdens piedzīvojumu parku Lieldienu brīvdienās, no 22. līdz 25. aprīlim, piedalīsies izlozē, kurā varēs laimēt Ūdens piedzīvojumu parka apmeklējumu divām personām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: