Līdz ar jaunā gada sākumu tapis pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” kalendārs 2024. gadam, kam īpašu vērtību piešķirt tajā redzamie Ventspils pilsētas un novada bērnu un jauniešu zīmējumi.

Kalendārā apkopoti skolēnu radošie darbi, kas tika iesniegti zīmējumu konkursam “Ūdens krāsās”.

PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” pirms septiņiem gadiem aizsāka tradīciju - gada nogalē Ventspils pilsētas un novada skolēni tiek aicināti piedalīties tematiskā zīmējumu konkursā, kā noslēgumā top oriģināls un pavisam īpašs kalendārs ar vairākiem desmitiem zīmējumu, kuru autori ir mūspuses bērni un jaunieši. Šoreiz kalendārā iekļauts 61 zīmējums.

''Konkurss sagādāja patiesu prieku un reizē arī ļoti grūtas izvēles, jo šoreiz konkursam iesniegto darbu skaits pārsniedza 400. Ikkatrs no tiem bija radošs, krāšņs un iedvesmojošos, līdz ar to izraudzīties balvu ieguvējus nebija viegli. Pateicamies visiem skolotājiem par nenogurstošu atsaucību, savukārt dalībniekiem novēlam turpināt iesākto - zīmēt. Jūs esat ļoti talantīgi!'' PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” valdes priekšsēdētājs Gaitis Celms.

Naudas balvu visai klasei 500 eiro vērtībā ieguva:
    • Ventspils 1. pamatskolas audzēknis Mareks Buks;
    • Ventspils 3. pamatskolas audzēkne Diāna Lilejeva;
    • Ventspils 2. vidusskolas audzēknes Sofija Bezrukova un Sofija Kurova;
    • Ventspils mākslas skolas audzēknis Ričards Leitis;
    • Centra sākumskolas audzēkne Gabriela Grēta Valdmane.

Jauno 2024. gada kalendāru un veicināšanas balvu saņems visi konkursa dalībnieki, kuru darbi ir iekļauti jaunizveidotajā kalendārā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: