Portālā ventasbalss.lv un arī citos Latvijas ziņu portālos notika aptauja par mūzikas klausīšanos frizētavās un skaistumkopšanas salonos. Rezultāti liecina, ka kurzemniekiem labāk patīk klusa un meditatīva mūzika.

Kurzemes reģiona iedzīvotāji dod priekšroku klusai un meditatīvai mūzikai, jo tā palīdz procedūru laikā ķermenim atbrīvoties no ikdienā radušās spriedzes un noguruma. To aptaujā apliecināja 37% ventasbalss.lv lasītāju. Līdzīgās domās par mūzikas izvēli frizētavās, skaistumkopšanas salonos un solārijos ir arī Zemgales laikraksta „Bauskas Dzīve“ un Latgales laikraksta „Rēzeknes Vēstis“ lasītāji, attiecīgi 42% un 35%.

Savukārt Vidzemnieku sirdīm tuvāka ir ritmiska un melodiska mūzika, ko skaistumkopšanas iestādēs labprāt dzirdētu 60% aptaujāto, liecina laikraksta „Liesma“ apkopotie dati.

 

Aptaujas iniciatori bija Latvijas Izpildītāju un Producentu Apvienības (LaIPA) un tās interneta portāls muzikabiznesam.lv. Aptauja notika sadarbībā ar sabiedriskās domas pētījuma centru SKDS un ziņu portāliem.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: